Mila Huidverzorgingsstudio

Mila Huidverzorgingsstudio

Zwartsstraat 13, 8441GH, Heerenveen 0513-633233 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een ruime salon voor persoonlijke aandacht en privacy met een ervaren schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in verschillende technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zowel mannen als vrouwen komen graag bij ons voor professionele huidverbetering en diverse ontspannende behandelingen. Naast professionaliteit en deskundigheid geniet u bij Studio Mila van onze gastvrijheid en ontspannen sfeer. Wanneer uw huid behoefte heeft aan een intensieve behandeling, kunnen wij een huidanalyse verzorgen waaruit een passende behandeling ontstaat. Microdermabrasie en Mesotherapie zijn 2 prachtige behandelmethoden die voor verbluffende resultaten zorgen en uw huid een gladde en gezonde uitstraling geven.
Deze salon werkt o.a samen met een cosmetisch arts voor botox of fillers en er kan permanente make-up aangebracht worden voor dames die hun natuurlijke schoonheid willen ondersteunen met stabiele accenten rond de ogen.
Nieuw in de salon is een totaal concept op het gebied van afslanken en contour verbetering. Met de ULTRA Body Shape behandelingen pakken we doeltreffend specifieke probleemzones aan d.m.v ultrasound, elektrolipolyse en infrarood.De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken.Ook nieuw in de salon is compressietherapie en bodywraps. Deze compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophoping, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met bodywraps is de behandeling perfect voor de aanpak van o.a cellulite, oedeem en lokale vetophoping.De afslank behandeling kunnen perfect gecombineerd worden met eiwitshakes. Onze AVI-SLANK shakes zijn officiële maaltijdvervangers die voldoen aan de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVVWA).

Meer Schoonheidsinstituten in de buurt

Deze Mila Huidverzorgingsstudio vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonheidsinstituten in de buurt.