Mirjam Schoonheidssalon

Mirjam Schoonheidssalon

Marienburghstraat 13, 7415BM, Deventer 0570-621018 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Salon Mirjam bestaat uit een ruim opgezette praktijk met diverse ruimtes, waarvan een ruimte speciaal is ingericht als duosalon. U kunt zowel alleen als met uw vriendin of partner heerlijk genieten van onze behandelingen.

In onze salon is het accent zuiver gericht op schoonheidsverzorging, verbetering van de huid, persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Ons team bestaat uit gediplomeerd schoonheidsspecialisten die zorgdragen voor de kwaliteit van ons gespecialiseerde behandelingsaanbod. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en aangesloten bij de Anbos.

Bij ons kunt u genieten van een aantal gespecialiseerde lichaamsbehandelingen. Verbeter de conditie van uw huid of ervaar de ontspannende werking van een van onze massagebehandelingen. Deze behandelingen kunnen goed in samenwerking met een van onze andere behandelingen zoals een face-behandeling.

Probeer nu de nieuwe behandeling in Salon Mirjam. Waarbij klankschalen en edelstenen worden gebruikt voor extra ontspanning en om u optimaal te laten genieten.

Wilt u uzelf eens echt verwennen? Boek dan een heerlijk arrangement in onze Salon. Persoonlijke aandacht, sfeer en gezelligheid maken onze arrangementen compleet! U kunt de arrangementen ook als duobehandeling boeken, dus neem uw partner, vriendin of moeder ook eens mee.

Als je ouder wordt, verliest de huid eleasticiteit en vertonen zich fijne lijntjes in het gezicht. Een overmijdelijk proces, maar bij Salon Mirjam kunt u terecht voor diverse rimpelvertragende behandelingen. Wij bieden twee speciale behandelingen die een verjongend effect hebben: de bio-lifting behandeling en de bio skin jetting.

Salon Mirjam is gespecialiseerd in diverse behandelmethodes waarbij uw ongewenste haargroei (definitief) wordt verwijderd. Voor sommige behandeling kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Al onze ontharingsmethoden zijn ook geschikt voor mannen.

Meer Schoonheidsinstituten in de buurt

Deze Mirjam Schoonheidssalon vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonheidsinstituten in de buurt.