NOVENCO Building & Industry BV

NOVENCO Building & Industry BV

Bergweg-zuid 115, 2661CS, Bergschenhoek 010-5242424 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

NOVENCO Building & Industry ontwikkelt en produceert ventilatoren en ventilatiesystemen waarbij een laag energieverbruik centraal staat.

Sinds 1947 hebben we met onze producten, ontwerpen, ontwikkelingen en ventilatiesystemen een enorme hoeveelheid ervaring vergaard. Wij investeren veel tijd en energie in onderzoek en ontwikkeling, waardoor wij in staat zijn producten te ontwikkelen die technologisch steeds een stap voorliggen op het gebied van prestaties en duurzaamheid. De wereld is continu in beweging en dat vraagt om innovatieve oplossingen. En om aan deze vraag te voldoen ontwikkelen en produceren wij de volgende generatie ventilatie producten en ventilatiesystemen.

Het oplossingsgericht bedienen van de markt is voor NOVENCO Building & Industry een belangrijk onderdeel. Daarbij ligt de focus op het leveren van ventilatie apparatuur voor diverse doelgroepen, zoals luchtbehandeling, champignon teelt, (gecultiveerde) landbouw, stalventilatie en utiliteit. In de loop der tijd is dit uitgebreid naar turn-key oplossingen en levering van complete ventilatie oplossingen voor koeling, parkeergarages, tunnels, datacenters procesindustrie, ATEX toepassingen en speciale OEM oplossingen voor bijvoorbeeld de windenergie markt.

In de jaren 90 heeft NOVENCO het revolutionaire stuwkrachtventilatie voor parkeergarages geïntroduceerd. Door het toepassen van kleine stuwkrachtventilatoren behoren complexe kanaalsystemen tot het verleden. Tevens kan dit systeem optimaal ingezet worden als brandventilatie.

Sinds 2010 produceren wij de unieke NOVENCO ZerAx ventilator. Met deze ventilator kan een rendement tot 92% behaald worden. Een dergelijk rendement is tot op heden ongeëvenaard. Deze ventilatoren zijn dan ook uitermate geschikt voor toepassingen waarbij een laag energieverbruik centraal staat.

Meer Aannemers in de buurt

Deze NOVENCO Building & Industry BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.