Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Neurofeedback Centrum Rotterdam

Neurofeedback Centrum Rotterdam

Valkenstraat 17, 3011VR, Rotterdam 06-54613701 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

ONRUSTIG? VERGEETACHTIG? "DRUK" IN JE HOOFD? CONCENTRATIEVERLIES? MOE OF MAT?

Herkent u dit? Altijd maar druk bezig en toch net niet dat kunnen doen wat je wilt. Door gebrek aan concentratie je taken niet af kunnen ronden of zelfs compleet "vergeten"! Of heeft u na een ongeluk of operatie het gevoel "er niet helemaal bovenop te kunnen komen"?

Dan kan de ZENGAR NeurOptimal™ methode u helpen door middel van neurofeedback training. Neurofeedback training is een voor Nederland nieuwe geavanceerde methode om de hersenhelften beter te laten samenwerken. In Amerika en Canada wordt deze training al op grote schaal succesvol toegepast.

Neurofeedback is inmiddels een bewezen manier om volwassenen en kinderen te helpen hun beperkingen of angsten te overwinnen en sterker in het leven te staan.

Veel mensen beseffen het belang van conditietraining, doen aan fitness en / of aan sport. Daarmee wordt het lichaam fysiek getraind, echter niet de hersenen. ZENGAR NeurOptimal™ neurofeedback training is "fitness for the brain".

Bij deze trainingsmethode worden vijf sensoren op het hoofd aangebracht om de hersengolven te meten. Door het kijken naar een video of luisteren naar muziek worden door het ZENGAR NeurOptimal™ trainingsprogramma de hersengolven geanalyseerd en een zogenaamde "feedback" gegenereerd. Op deze feedback reageren de hersenen op een geheel natuurlijke wijze door zich te reorganiseren en zichzelf daardoor te herstellen.

Door de neurofeedbacktrainer wordt een persoonlijk trainingsprogramma voor u samengesteld. U hoeft niets anders te doen dan naar de video te kijken of naar de muziek te luisteren en te ontspannen!

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Neurofeedback Centrum Rotterdam vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.