Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV

Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV

Laan van Malkenschoten 40, 7333NP, Apeldoorn 0886670100 Website

Openingstijden (29 mei - 4 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Oost NV helpt ondernemers innoveren, investeren, internationaliseren.

Ontwikkelingsmaatschappij "Oost NV" ontwikkelt en begeleidt innovatieprojecten en helpt ze te financieren. Oost NV begeleidt internationale ondernemers naar Gelderland en Overijssel, vernieuwt bedrijvenparken en ICT-infrastructuur. PPM Oost, het participatiebedrijf van Oost NV, participeert in innovatieve bedrijven en beheert innovatiefondsen. Met hart voor de kenniseconomie van Oost-Nederland; sterk in Agrofood, Life Sciences, High Tech.

Oost NV helpt ondernemers innoveren

Innovatieve ondernemers vooruit helpen. Vernieuwende projecten ontwikkelen en begeleiden. Kapitaalimpuls geven aan startende ondernemers en groeiende bedrijven. Internationaal opererende ondernemingen naar Nederland halen als innovatie-impuls voor soortgelijke ondernemingen. Een campus ontwikkelen, kennispark opzetten of een bedrijvenpark revitaliseren.

Dat is in het kort wat Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland (Oost NV) doet.

We richten ons daarbij op innovatieve ondernemers in de sectoren voeding, gezondheid en technologie. Omdat Oost-Nederland sterk is in de topsectoren Agrofood, Life Sciences en High Tech.

Kwaliteiten
De kans dat innovaties de markt halen stijgt als ze aansluiten bij de kwaliteiten van een regio.

Onze passie
Innovatie en ondernemerschap vormen onze passie. Innovatie verbetert de concurrentiekracht en zorgt voor economische voorspoed. Ondernemers ondersteunen bij product- en procesvernieuwing vinden wij fantastisch werk.

Innoveren
Wilt u - als vernieuwende ondernemer - zelf innoveren of deelnemen aan innovatieprogramma’s in Overijssel of Gelderland? Heeft u vragen of wilt u onze publicaties downloaden? Kijk dan vooral ook naar uw eigen mogelijkheden via onze pagina "Zelf doen: innoveren".

Ons werkgebied.
Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV is de ontwikkelingsmaatschappij voor Oost-Nederland, de provincies Gelderland en Overijssel.

Meer Adviesbureaus in de buurt

Deze Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Adviesbureaus in de buurt.