Oosterbeek & Zn Sloopwerken

Oosterbeek & Zn Sloopwerken

Gerrit Pietersz Blankmanstraat 49, 1785CG, Den Helder 0223-631651 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek B.V. is hoofdzakelijk werkzaam in de kop van Noord Holland en is gespecialiseerd in sloopwerken, asbestverwijdering en recycling. Wij staan garant voor vele jaren ervaring en werken met een hecht en volledig op elkaar ingespeeld team van medewerkers. Die jarenlange ervaring is bovendien gekoppeld aan de modernste technieken en apparatuur. Wij werken o.a. voor particulieren, Gemeenten, aannemers, Woningstichting en het Ministerie van Defensie. Ook zijn wij regelmatig te vinden op Texel.

De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens BRL SVMS-007. Voor aanvang wordt er een werkplan opgesteld. Hierin staat onder andere omschreven hoe de sloop aangepakt gaat worden, welke risico’s er eventueel zijn voor personeel en omwonenden en de daarbij behorende veiligheidsmaatregelen, inzet van de sloopmiddelen en de tijdsplanning.
Voor zowel sloop- als asbestwerkzaamheden worden wij regelmatig gecontroleerd door de certificerende instelling TUV Nederland. Nadat eventueel aanwezig asbest is verwijderd kunnen de sloopwerkzaamheden aanvangen. Eerst met de hand en daarna met de kraan. Vervolgens kan het puin vergruisd of gebroken worden en eventueel kunnen de palen getrokken.

Sinds 2007 zijn wij in het bezit van een mobiele puinbreker en kunnen wij een totaalpakket aanbieden nl, asbestsanering, sloop, recycling en eventueel palen trekken.
Na de sloop kan het puin gebroken worden tot granulaat. Dit heeft meerdere voordelen o.a. voor de opdrachtgevers een lagere kostprijs voor de sloop en i.p.v. het puin als afval te storten, een product te verkrijgen wat als granulaat hergebruikt kan worden.

Tijdens onze werkzaamheden komen wij vaak nog bruikbare materialen tegen. Deze bieden wij voor hergebruik weer aan.
Afhankelijk van de sloopwerkzaamheden hebben wij aanbod van hout, deuren, sanitair, kasten e.d. maar ook klein materiaal zoals uitzetijzers, kranen etc.

Meer Afvalverwerking in de buurt

Deze Oosterbeek & Zn Sloopwerken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Afvalverwerking in de buurt.