Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Paardenkliniek De Watermolen

Paardenkliniek De Watermolen

Watermolenweg 5, 7481VL, Haaksbergen 053-5721234 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Mensen komen vanuit geheel Europa naar de Paardenkliniek de Watermolen om hun paarden te laten behandelen voor de meest uiteenlopende behandelingen: Keuringen, operaties, merriebegeleiding, peesblessures, kreupelheidsonderzoeken, etc.

De internationaal gerenommeerde Paardenkliniek De Watermolen werd in 1982 opgericht door dierenarts Jan Greve, die vanaf die tijd meer dan 12 jaar dierenarts was van het Nederlands eventingteam. Hij was teamveterinair van het 'gouden' springteam op de Olympische Spelen van Barcelona 1992 en van de jeugdequipes voor zowel springen als dressuur. De afgelopen jaren staat hij in deze functie de dressuurpaarden van de Nederlandse topruiters bij.

In 1999 is Jan Greve geassocieerd met dierenarts Arie Hoogendoorn, die in 1996 afgestudeerde aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en sinds mei van dat jaar bij De Watermolen werkzaam is. In januari 2011 is hij door de KNHS aangesteld als teamveterinair van de springpaarden senioren.

Het team op De Watermolen is door de jaren heen verder uitgebreid met de dierenartsen Vic van Loon, Carmen Scheffer en Aliedje Bakker. Anoek Schipper, sinds 1999 parttime dierenarts op De Watermolen, behandelt gezelschapsdieren.

De dierenartsen op de kliniek worden geholpen door assistenten en dierenartsen die nog in opleiding zijn.

Paardenkliniek paardekliniek paardenarts paardenspecialist kliniek paarden veulens veulen merrie merries hengst hengsten springpaarden dressuurpaarden recreatiepaarden trekpaarden rontgenologisch onderzoek verrichtingsonderzoek klinisch onderzoek veulenonderzoek stamboekonderzoek stamboom kwpn nrps aes fries fries stamboek friesch stamboek keuring paarden paardenkeuring veulenkeuring paarden fysio paardenfysio paardenfysiotherapie blessure paarden hoefproblemen hoefkatrol droes osteochondrie ostheopaat os sportbegeleiding paarden dressuur springen eventung sgw sportpaarden paardenvoeding paardendieet

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Paardenkliniek De Watermolen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.