Panta Rhei Scholengemeenschap

Panta Rhei Scholengemeenschap

Pandora 1 2, 1183KK, Amstelveen 020-5032121 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Panta Rhei is een scholengemeenschap voor vmbo, mavo en lwoo in Amstelveen. Vergeleken met andere middelbare scholen is Panta Rhei een kleine school, met ongeveer 770 leerlingen. De school kent haar leerlingen goed en doet haar uiterste best om samen met hen en de ouders/verzorgers eruit te halen wat erin zit. Panta Rhei is een bijzonder-neutrale school, waar iedere leerling welkom is, onafhankelijk van geloof, levensovertuiging of achtergrond.
Bijzonder in klas 1 en 2 zijn de expressieklas, de game & technologieklas, de kookklas en de sportklas. In de bovenbouw hebben we eigentijdse opleidingen, waarin we leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op de maatschappij en de steeds veranderende arbeidsmarkt. Onze opleidingen zijn: Applicatie & Media, Dienstverlening & Veiligheid, Ondernemen & Verkoop, Sport & Organisatie, Toerisme & Evenementen, Electro & Domotica, Metaalconstructie & Verbindingen, Meubel & Design, Haar & Schoonheid, Horeca & Facilitair en Mens & Zorg.
Panta Rhei biedt onderwijs op verschillende vmbo-niveaus (leerwegen): de basisberoepsgerichte leerweg (vmbo-basis), de kaderberoepsgerichte leerweg (vmbo-kader) en de theoretische leerweg (mavo). Elke groep heeft een eigen plek in de school. Deze kleinschalige opzet vergroot het gevoel van veiligheid. Het onderwijs op Panta Rhei is eigentijds en sluit aan bij de belevingswereld van jongeren. Ter aanvulling op de lessen bereiden ook activiteiten en projecten buiten de school voor op de maatschappij en de steeds veranderende arbeidsmarkt.
Panta Rhei verzorgt ook de ISK-voorziening voor de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Ouderamstel. ISK (Internationale SchakelKlas) biedt onderwijs aan kinderen van twaalf tot zestien jaar die net in Nederland zijn en de taal nog niet goed machtig zijn. De nadruk ligt er op het leren van de Nederlandse taal.

Meer School en studiebegeleiding in de buurt

Deze Panta Rhei Scholengemeenschap vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere School en studiebegeleiding in de buurt.