Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Paramove Paramedische Diensten

Paramove Paramedische Diensten

Tolbergcentrum 55, 4708GB, Roosendaal 0165-391026 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Paramove Paramedische Diensten is een multidisciplinair bedrijf dat zich richt op het behandelen en begeleiden van kinderen, volwassenen en ouderen. De verschillende disciplines waarvoor u terecht kunt zijn: fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Ook houdt een diëtiste van Thuiszorg met Aandacht eens per twee weken spreekuur. Het voordeel van Paramove Paramedische Diensten is dat er meerdere disciplines onder 1 dak aanwezig zijn. Hierdoor is het volgen van meerdere therapieën erg gemakkelijk en hebben de behandelaars gemakkelijk overleg met elkaar. Dit komt het behandelproces alleen maar ten goede!
Informatie per discipline:

Fysiotherapie,
Naast algemene fysiotherapie wordt er ook sportfysiotherapie aangeboden. Door een specifieke benadering van sportblessures volgens de meest recente ontwikkelingen is een optimale behandeling van sporters mogelijk. Dit geldt zowel voor de recreatieve sporter als ook voor de topsporter.
Doel van behandeling is niet alleen het genezen van de blessure, maar ook het begeleiden en adviseren van de sporter, zodat snelle en verantwoorde sporthervatting mogelijk is.

Ergotherapie:
Ergotherapie helpt mensen die in hun dagelijks functioneren last hebben van beperkingen of problemen. De ergotherapie is erop gericht dat iemand weer zo zelfstandig mogelijk de dag door kan komen. Voorop staat een praktische aanpak van de activiteiten die voor de cliënt belangrijk zijn en problemen opleveren. Dat varieert van opstaan uit bed, douchen en aankleden tot huishoudelijk werk en het uitoefenen van hobby’s of werk tot van en naar school gaan.
Op basis van de mogelijkheden en eigen inbreng van de cliënt stelt de ergotherapeut een programma op. Het doel is de cliënt zodanig op weg te helpen dat hij de meest normale alledaagse handelingen opnieuw of op een andere manier kan verrichten.

Meer Consultatiebureaus in de buurt

Deze Paramove Paramedische Diensten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Consultatiebureaus in de buurt.