Parodontologie Praktijk Friesland

Parodontologie Praktijk Friesland

Bredyk 1 B, 9084AG, Goutum 058-2160462 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Parodontologie Praktijk Friesland (PPF) is een tandheelkundige (verwijs)praktijk voor Parodontologie (tandvleesproblemen/tandvleesontstekingen) en Implantologie. Onze praktijk is opgericht in 1995 en is gevestigd aan de Brédyk 1-B te Goutum/Leeuwarden. (Naast Mc Donalds Goutum).

Onze praktijk legt zich toe op de behandeling van (ernstige) parodontale problemen. Dit houdt in, het behandelen van ontstoken tandvlees, tandvlees recessies (teruggetrokken tandvlees), tandvleescorrecties en kroonverlengingen. Tandvleesontstekingen kunnen uiteindelijk leiden tot verlies van tanden, kiezen en eventuele aanwezige tandimplantaten. Daarnaast is onbehandeld, ongezond of ontstoken tandvlees een bron van bacteriën, die ook kunnen zorgen voor infecties elders in het lichaam.

Naast Parodontologie legt onze praktijk zich ook toe op tandheelkundige implantologie. Wanneer tand(en) en/of kies(zen) verloren zijn gegaan kunnen implantaten een oplossing zijn. Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot geschroefd worden en de functie overneemt van een natuurlijke wortel. Op deze manier wordt een solide basis gevormd voor een kroon, brug of overkappingsprothese.

Verwijzing voor parodontologie is hoofdzakelijk op aanwijs van de (eigen) tandarts, mondhygiënist of (medisch) specialist. Ten aanzien van implantologie is onze praktijk een onafhankelijke praktijk, waarbij geen verwijzing noodzakelijk is.

Behandelingen binnen onze praktijk worden met de grootste zorg uitgevoerd. De specialisten binnen onze praktijk zijn dan ook zowel NVvP als NVOI erkend specialist. Erkenningen die onze kwaliteit onderstrepen. Ook de mondhygiënisten binnen onze praktijk zijn aanvullend opgeleid.

Als praktijk streven wij naar topkwaliteit en een uitmuntende gezondheidszorg ten aanzien van uw gebit.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Parodontologie Praktijk Friesland vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.