Polling Fysio- en Bioresonantietherapie J R

Polling Fysio- en Bioresonantietherapie J R

Parallelweg 21, 9601HR, Hoogezand 0598-397548

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Polling Bioresonantietherapie, gevestigd in Hoogezand.

Bioresonantietherapie: snelle en betere diagnose pijnvrije therapie zonder medicijnen.

Heeft u zich ook wel eens afgevraagd hoe het komt dat ondanks onze grote welvaart en de ongelooflijke wetenschappelijke vooruitgang er steeds meer mensen zijn die aan chronische ziektes leiden? Dit fenomeen komt in toenemende mate zowel bij volwassenen als bij kinderen voor.

De welvaart waarin wij leven heeft ons veel goeds gebracht, maar heeft helaas ook een keerzijde. Chemische vervuiling, stralingsvervuiling, stress: zowel ons milieu als ons lichaam betaalt een hoge prijs voor de vooruitgang. Wanneer het interne milieu vervuild raakt kan dat leiden tot allerlei klachten waar de reguliere geneeskunde niet altijd een antwoord op heeft: huidklachten, allergieën, weerstandsproblemen of vermoeidheid. Behandeling richt zich dan ook vaak op symptoombestrijding zonder dat de achterliggende oorzaak vastgesteld kan worden.

Bioresonantietherapie biedt wel de kans om de werkelijke oorzaken van de klachten te achterhalen en vervolgens de mogelijkheid om deze zonder schadelijke bijwerkingen te behandelen. Snel, pijnloos en zonder het lichaam te belasten.

Hoe werkt bioresonantietherapie?

Bioresonantie gaat uit van de zelfgenezende kracht van het lichaam. In een gezond lichaam vindt ongehinderde informatie-uitwisseling plaats tussen cellen, door middel van biofotonen (lichtflitsen) via bepaalde vaste frequenties. Wanneer het lichaam echter vervuild is door bijvoorbeeld chemische stoffen of straling wordt de onderlinge communicatie verstoord of zelfs verhinderd. Hierdoor kunnen de cellen, en dus de organen, minder goed functioneren. Het BICOM-systeem test de specifieke frequenties van organen en herstelt deze als ze verstoord zijn. Tijdens dit proces worden belastende stoffen vrijgemaakt en door de uitscheidingsorganen uit het lichaam verwijderd.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Polling Fysio- en Bioresonantietherapie J R vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.