Profile Tyrecenter Zeeland

Profile Tyrecenter Zeeland

Verrijn Stuartweg 14 A, 4462GE, Goes 0113-215285 ProfileTyrecenter.nl

Openingstijden (26 jun - 2 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Banden, autobanden, APK, velgen en onderhoud bij Profile Tyrecenter Goes- Zeeland

Van harte welkom op de website van Profile Tyrecenter Zeeland!

Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist.

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie.
Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze vestigingen.

Wij zijn een onderdeel Profile Tyrecenter sinds de start in 1989. Profile Tyrecenter Zeeland heeft al meer dan 40 jaar ervaring in banden en alles wat daarmee te maken heeft.

De historie begint in 1968. In dat jaar verzeilt Jan Murre in de bandenhandel bij zijn toenmalige werkgever Tissink. Na het overlijden van de heer Tissink neemt hij de zaak over van Mevrouw Tissink. Zoon Gerco komt de gelederen versterken. Meer zonen heeft Jan Murre niet. Wel medewerkers, die het bedrijf zo toegenegen zijn, dat ze eigenlijk Tissink zouden kunnen heten.

Tissink wordt groot door kwaliteit en service. Volgt alle technische ontwikkelingen op de voet. Maar mensen vormen de kracht van het bedrijf. Inmiddels bestaat Tissink uit 2 Profile Tyrecenter vestigingen in Middelburg en Goes. In 2006 worden de 3 vestigingen van Kole en Luctor in Zeeuws-Vlaanderen overgenomen. Die 3 vestigingen gaan nu verder onder de naam Profile Tyrecenter Luctor in Terneuzen, Hulst en Oostburg. Op 1 september 2008 is Enrico Plasschaert toegetreden tot de directie en treedt Jan Murre terug.De directie wordt nu gevoerd door Enrico Plasschaert en Gerco Murre.Per 1 januari 2011 gaan alle 5 de vestigingen verder onder de nieuwe naam Profile Tyrecenter Zeeland B.V.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Profile Car & Tyreservice vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.