Profile Tyrecenter Zeeland

Profile Tyrecenter Zeeland

Herculesweg 13, 4338PL, Middelburg 0118-627502 ProfileTyrecenter.nl

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Banden, autobanden, APK, velgen en onderhoud bij Profile Tyrecenter Middelburg- Zeeland

Banden, velgen en auto onderhoud bij Profile Tyrecenter Nederland. Met vijf vestigingen in Zuid-West-Nederland zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist.

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie.

Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze vestiging of mail naarmiddelburg@profile.nl.

Banden bij Profile Tyrecenter Middelburg.

Profile Tyrecenter Zeeland B.V. heeft al meer dan 40 jaar ervaring in banden en alles wat daarmee te maken heeft.

De historie begint in 1968. In dat jaar verzeilt Jan Murre in de bandenhandel. Bij zijn toenmalige werkgever Tissink. Na het overlijden van de heer Tissink neemt hij de zaak over van Mevrouw Tissink. Zoon Gerco komt de gelederen versterken. Meer zonen heeft Jan Murre niet. Wel medewerkers, die het bedrijf zo toegenegen zijn, dat ze eigenlijk Tissink zouden kunnen heten.

Tissink wordt groot door kwaliteit en service. Volgt alle technische ontwikkelingen op de voet. Maar mensen vormen de kracht van het bedrijf. Inmiddels bestaat Tissink uit 2 Profile Tyrecenter vestigingen in Middelburg en Goes. In 2006 worden de 3 vestigingen van Kole en Luctor in Zeeuws-Vlaanderen overgenomen. Die 3 vestigingen gaan nu verder onder de naam Profile Tyrecenter Luctor in Terneuzen, Hulst en Oostburg. Op 1 september 2008 is Enrico Plasschaert toegetreden tot de directie en treedt Jan Murre terug. De directie wordt nu gevoerd door Enrico Plasschaert en Gerco Murre. In 2011 worden alle vestigingen samengevoegd en gaan verder onder de naam Profile Tyrecenter Zeeland.

We hopen u binnenkort te kunnen begroeten bij onze vestiging!

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Profile Car & Tyreservice vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.