Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Rijk BV Waterwerken de

Rijk BV Waterwerken de

Noordeinde 21, 2451AE, Leimuiden 0172-508151 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Rijk B.V is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in beschoeiing-, steiger- en baggerwerken. Ons bedrijf voert alles uit in eigen beheer. Op deze site treft u een impressie van de mogelijkheden Ons werk is altijd maatwerk. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden en wensen te bespreken.

De Rijk B.V. is een aannemer in beschoeiing- en steigerwerken voor zowel zakelijke als particuliere relaties. Ons werkgebied is voornamelijk het plassengebied rondom Aalsmeer (de Westeinderplas, de Braassemeer, de Kaagerplas en omgeving).
Wij werken met modern matriaal en zijn een groeiend bedrijf. Ons bedrijf bestaat sinds 1928 en is de laatste jaren gestaag gegroeid tot onze huidige omvang van 18 medewerkers, 4 kraan/beunschepen in diverse maten, eigen transport van afval, zand, grind, grond, etc. en (tuin)houtverkoop.

De Rijk bv. biedt uiteenlopende diensten op het gebeid van beschoeiing, steiger- en baggerwerken, zoals
BESCHOEIINGEN,
BRUGGENBAGGERWERKEN EN STORMKERINGENAFVALVERWERKING,
TRANSPORT,
STEIGERWERKEN,
HOUTHANDEL.

Technisch gezien zijn een vlonder en een steiger vrijwel identiek met dit verschil dat een steiger boven water is en een vlonder boven land. Betreffende de afmetingen, vorm en uitvoering zijn er zoveel mogelijkheden dat wij een groot aantal impressiefoto's van het door ons gemaakte werk voor u op deze pagina hebben geplaatst. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw mogelijkheden. Ook hier behoren natuurvriendelijk oplossingen tot de mogelijkheden, bijv. door het product Earth Wood (vurenhout vermengd met kunststof voor een natuurlijke uitstraling en een toch een zeer lange levensduur) of volledig kunststof delen, etc. Ook een drijvende steiger behoort tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor verdere vrijblijvende informatie !

Doordat ons bedrijf alles in eigen beheer doet, kunt u uitgaan van een totaalconcept. Het afvoeren van uw oude beschoeiing, struiken, bomen, tegels, puin, etc. alles houden wij in eigen hand.