Rob Dees Autobedrijf

Rob Dees Autobedrijf

Nieuwendijk 88, 4571LK, Axel 0115-530800 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Rob Dees Autobedrijf is in zeeland een van de grotere occasionbedrijven. In onze showroom vindt u een skala aan gebruikte automobielen zowel regulair als exclusief. U vindt op onze site alle soorten auto's die stuk voor stuk voorzien zijn van een inspectie van ons serviceteam.

Ons team bestaat uit 4 monteurs die kunnen beschikken over 6 bruggen zodat u meestal gelijk of binnen 24 uur geholpen kunt worden. Ook Zaterdags zijn er monteurs aanwezig die u kunnen helpen met bv het plaatsen van een accu, ruitenwissers of een kleine reparatie. Tevens zijn wij een erkend partnerbedrijf van de ANWB zodat wij u ook thuis of onderweg van dienst kunnen zijn. Kom eens langs en overtuig uzelf van de snelle service .

Rob Dees Autobedrijf is een allround occasion dealer en heeft een ruime showroom waarin een scala aan gebruikte automobielen te bezichtigen zijn. U kunt dit alles doen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze verkoper staat u graag te woord indien u meer informatie wilt over een automobiel.

Rob Dees Autobedrijf heeft de benodigde kennis in huis om uw auto in optimale conditie te houden. Niet alleen de kennis van onze servicemedewerkers, maar ook de werkplaats is uitgerust met de meest moderne, geavanceerde apparatuur die nodig is. Alle automobielen worden onderhouden met eerste klas onderdelen. Dit betekend voor u garantie op onderdelen en bedrijfszekerheid van uw automobiel.

Onze servicemedewerkers zijn ook uitstekend op de hoogte van alle werkzaamheden van alle merken.
Ook hiervoor geldt dat wij uitsluitend gebruik maken van eerste klas onderdelen van het merk dat u rijdt.
U wordt vriendelijk te woord gestaan door Rob Dees zelf. U kunt altijd terecht voor technische vragen, onderdelen, afspraken voor onderhoud/APK van uw auto en ook voor de afhandeling van schade aan uw auto.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Rob Dees Autobedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.