SKOV Kinderdagverblijf & Buitenschoolse Opvang

SKOV Kinderdagverblijf & Buitenschoolse Opvang

Moensplein 5, 1942ER, Beverwijk 0251-275920 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Stichting Kinderopvangvoorzieningen Beverwijk (SKOV) bestaat uit de kinderdagverblijven PUK en BALOE en de buitenschoolse opvang De Kolderzolder. De kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang zijn gehuisvest in prachtige accommodaties met grote groepsruimtes en speelruimtes.

De kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang zijn gehuisvest in prachtige accommodaties met grote groepsruimtes en speelruimtes. De ruimtes zijn kindvriendelijk ingericht en hebben een moderne vormgeving met veel ramen en dus veel licht. De kinderen van kinderdagverblijf PUK en de buitenschoolse opvang spelen dagelijks buiten in de pas aangelegde fantastische natuurtuin en om de hoek bij de buitenschoolse opvang is een gezellige grote speeltuin aanwezig. De dagverblijven liggen centraal in Beverwijk en zijn prima met de auto bereikbaar. Kinderdagverblijf BALOE ligt aan een van de toegangswegen naar de nieuwbouwwijk Broekpolder.

“De SKOV biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Beverwijk e.o. In de beleidsvoering staat het kind centraal: wij zorgen dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en met plezier naar de opvang komen. De opvang vindt plaats in sfeervolle en kindvriendelijke accommodaties.
We stralen zowel onderling als naar onze klanten eerlijkheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid uit. We gaan respectvol met elkaar en met onze klanten om, en zetten ons met enthousiasme in voor het welzijn van de kinderen.
De SKOV biedt opvang van hoge kwaliteit. We werken met betrokken, deskundige medewerkers waarbij taken en verantwoordelijkheden duidelijk omschreven zijn. We hebben oog voor de wensen en behoeften van onze klanten en de maatschappij.

“Het kind staat bij ons centraal”!
De Stichting Kinderopvangvoorzieningen Beverwijk (SKOV) voldoet aan de kwaliteitseisen zoals deze zijn vastgelegd in de Wet kinderopvang. De voorzieningen zijn geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze SKOV Kinderdagverblijf & Buitenschoolse Opvang vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.