Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf Arjan van Daalen

Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf Arjan van Daalen

Schelfhoutplantsoen 3, 1701NG, Heerhugowaard 072-5742608 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Als u een schilder of behanger zoekt, dan wilt u naast vakbekwaamheid ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, een goed onderbouwde en duidelijke offerte uitbrengt en garanties biedt op kwaliteit van materialen en arbeid.

Arjan Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf is zo'n onderneming en beschikt over vaktechnisch gediplomeerde medewerkers. Met een beroepservaring van meer dan 15 jaar bieden wij kwaliteitswerk.

Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.

Het begon op 1 januari 2002. Na 8 jaar praktijkervaring bij een van de bekenste Heerhugowaardse schildersbedrijven is Arjan gestart met z'n eigen schilder- en wandafwerkingsbedrijf. Aanstaande januari bestaan we al weer 13 jaar!

Werkzaam in de particuliere sector.

Daar zijn we helemaal op ingesteld, werken bij particulieren thuis. Dat is heel wat anders dan schilderen in de nieuwbouw. We houden duidelijk rekening met de wensen en omstandigheden bij onze klanten. Arjan is een nette schone werker die voor het maximale resultaat gaat.

Vooraf offerte en advies.

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte moet je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen we eerst bij u langs om uw wensen te bespreken. U krijgt een eerlijk advies. Zeker bij buiten-schilderwerk is het belangrijk dat u vooraf een goed beeld krijgt van de staat van het huis.

In de gedetailleerde schriftelijke offerte vindt u alle informatie terug.

Meer Schilders in de buurt

Deze Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf Arjan van Daalen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.