Schildersbedrijf E J Oonk BV

Schildersbedrijf E J Oonk BV

Sieverdingweg 6, 7134NH, Vragender 0544-372237 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Gediplomeerde vakschilders voor al uw schilderwerken

Schilderen gaat verder dan verven. Schilderen is zoveel meer dan het aanbrengen van een likje verf. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak. Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Een knap staaltje vakwerk waarbij het object niet alleen verfraaid wordt, maar ook beschermd tegen de elementen en zo van een langere levensduur geniet.
6% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar!

Vanaf 15 september 2009 is de lage BTW-regeling voor schilder- en stukadoorwerken verbeterd. U betaalt het lage BTW-tarief van 6% voor schilder- en stukadoorswerk indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Dit betekent dat wij als AF-erkende onderhoudsspecialisten u geen 21% maar 6% factureren. Een besparing van 15% op de rekening aan woningonderhoud. Meer over de BTW-regeling.

Glasheldere offerte

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etcetera. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.
Vaste garantietermijnen schilderwerk

Uiteraard zijn wij ook helder over de garantie op uitgevoerd werk. U krijgt minimaal 2 jaar garantie op het buitenschilderwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.
Topkwaliteit verfproducten

Als huismerk voeren wij Trimetal. Een betrouwbaar professioneel merk waar al meer dan 30 jaar mee wordt gewerkt.

Meer Schilders in de buurt

Deze Schildersbedrijf E J Oonk BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.