Sienn

Sienn

De Grens 35 E, 6598DK, Heijen 024-6962526 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Binnen onze huidige cultuur vinden belangrijke veranderingen dagelijks plaats. Deze veranderingen brengen uitdagingen binnen bedrijven. Wij denken vooruit, met een goed inzicht van de evolutie van technieken die nodig zijn om een ​​duurzame groei vast te houden, denk SIENN.

over SIENN

SIENN is distributeur van het online web platform SIENN®.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie op het gebied van online weboplossingen. Daarbij richten we ons op een breed scala van gebruikers en toepassingen. Dagelijks integreren wij onze producten tot gebruiksvriendelijke en betrouwbare online automatiseringsoplossingen. Want automatiseren is niet alleen een kwestie van ‘bits and bytes’, maar vooral van mensen.
Wij baseren onze oplossing op een eigen platform: SIENN®.

SIENN levert 'best of breed' oplossingen die gebaseerd zijn op de integratie van producten van SIENN Nederland met producten van onze partners. Omdat de toekomst 3 weken geleden begon, richten wij ons momenteel in volle omvang op de ontwikkelingen rond de mid-office toepassingen.
'Delen is vermenigvuldigen'

Wij hebben service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Wij geloven in het gezegde 'Delen is vermenigvuldigen'. Onze focus ligt daarom niet enkel op onze producten, maar op het delen van onze kennis met partners en klanten. Ook het delen van kennis in bijvoorbeeld advies en training is een essentieel onderdeel binnen onze organisatie: dit leidt namelijk tot succesvolle implementaties.
Diensten

Naast de specifieke en productgerelateerde adviesdiensten, maken steeds meer klanten dankbaar gebruik van onze kennis en expertise van het vakgebied en ervaring met het implementeren van diverse oplossingen. We bieden binnen onze units verschillende aanvullende diensten. Onze diensten worden op onze website beschreven, maar heeft u andere vragen of zoekt u een specifiek antwoord op uw probleem? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer Adviesbureaus in de buurt

Deze Sienn vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Adviesbureaus in de buurt.