Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Slabbers Bouwbeheer/Timmerwerken BV

Slabbers Bouwbeheer/Timmerwerken BV

Leppingtonstraat 7 9, 6067HZ, Linne 0475-468101 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Maandag - vrijdag: 21:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Slabbers Bouwbeheer in Linne is gespecialiseerd in alle voorkomende timmer- en metselwerkzaamheden van groot tot klein.

Wilt u ruimer wonen of is uw woning toe aan een verbouwing?
Wij willen u daar graag bij helpen.

Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld extra ruimte creëren, uw woning beter bruikbaar maken of uw interieur vernieuwen. Omdat wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren kunnen wij u een korte bouwperiode garanderen. We werken vanuit uw wensen, snel en efficiënt.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Tegen een scherpe prijs zijn wij u van dienst bij de verbouwing van uw woning.

Buiten uw huis zijn er veel mogelijkheden om te verbouwen. Denk hierbij aan een serre/aanbouw, een extra garage of een overkapping voor uw terras of oprit, of zelfs een dakterras.

Een verbouwing vraagt specialisme en vakmanschap. Wij voeren alle verbouwingen uit met resultaatgerichte en ervaren vakmensen. Wij zijn bereid om uw partner te zijn in uiteenlopende bouwprojecten zowel voor timmer- en metselwerk als van nieuwbouw tot renovatie.

Ook verbouwingen van groot tot klein zijn bij ons mogelijk. Wij regelen alles voor u en zijn betrokken van begin tot eind.

Wilt u uw verloren zolderruimte verbouwen naar een extra slaapkamer of een aparte studeerkamer?
Dit kan al door het plaatsen van een dakkapel!

Wij komen persoonlijk en in overleg met u de gewenste maten opnemen. Ook het plaatsen van de dakkapel hoort bij onze levering. Van buiten geheel afgewerkt in onderhoudsvrije materialen.

Ook andere timmerwerkzaamheden op het gebied van dakwerken kunnen wij voor u uitvoeren. Denk hierbij aan de vervanging van spanten of gordingen of het aanbrengen van overstekken en boeiboorden. Een product wat we ook veel maken / leveren is de lichtstraat. Door het plaatsen van een lichtstraat creëert u een ruimtelijker gevoel en het brengt natuurlijk veel licht met zich mee...

Meer Timmerwerken in de buurt

Deze Slabbers Bouwbeheer/Timmerwerken BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Timmerwerken in de buurt.