Slager Autobedrijf

Slager Autobedrijf

Rijksparallelweg 29, 7951KA, Staphorst 0522-461965 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een bedrijf gericht op onderhoud, reparatie en verkoop van alle merken auto’s.

Wij beschikken over een ruim aanbod occasions van diverse merken. Op zoek naar een specifieke auto, en staat deze er niet tussen? Laat het ons weten, zodat wij een vrijblijvend aanbod voor u kunnen maken.

Bij ons kunt u terecht voor de APK van zowel uw auto, bus of camper. Wij hebben de mogelijkheid om alles te keuren tot 3500 kg, en met wielbasis tot 5,20 meter.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor reparaties of storingen aan uw auto. Wij beschikken over up-to-date diagnose apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij beschikken over een modern vierwiel uitlijnsysteem. Wanneer uw banden onregelmatig afslijten, of het weggedrag niet is zoals het hoort, kunnen wij uw auto uitlijnen door middel van een vierwiel uitlijning.

Het aircosysteem van uw auto werkt niet naar behoren? Wij kunnen het aircosysteem afvullen, en eventuele lekkages opsporen door middel van druktesten en UV-licht. Verder kunnen wij uw aircosysteem reinigen, zodat uw aircosysteem weer fris ruikt.

Indien u schade heeft aan uw auto, kunt u bij ons terecht voor de volledige afwikkeling van de schade. Wij verzorgen het gehele traject, en kunnen u indien nodig voorzien van vervangend vervoer.

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u bijzonder vervoer? Of heeft u een andere bijzondere gelegenheid waarbij u zich graag in een oldtimer laat vervoeren? Wij verhuren enkele mooie Citroën Traction Avants uit 1952 en 1954. Deze oldtimers bieden u stijlvol vervoer voor iedere gelegenheid. Wij bieden u de mogelijkheid om deze oldtimers te huren zonder chauffeur, dit is uniek in Nederland.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.slagerautos.nl

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Slager Autobedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.