Slager Autobedrijf

Slager Autobedrijf

Rijksparallelweg 29, 7951KA, Staphorst 0522-461965 Website

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In onze werkplaats verrichten wij voor u alle voorkomende reparaties aan uw auto. Zoals gewone onderhoudsbeurten, vervanging en balancering van banden en uitlijnen, enzovoort. Elektronische storingen worden met behulp van de uitleescomputer eenvoudig opgespoord.

Wij beschikken over een modern uitlijnsysteem waarmee de auto perfect op de wielen gezet kan worden. Hiermee voorkomt u dat de banden onregelmatig afslijten en bovendien is het weggedrag van de auto beter.

Autobedrijf Slager is een erkend APK-keuringsstation, dus ook voor de jaarlijkse keuring kunt u bij ons terecht.

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten, maar het kan iedereen een keer gebeuren: schade aan uw auto. Dat moet natuurlijk goed en snel weer gerepareerd worden.

Wij kunnen voor u het volledige traject van schadeherstel afhandelen, te beginnen bij het regelen van de schadeafhandeling met de verzekering. Uiteindelijk zal de schade volledig hersteld zijn en kunt u met de auto weer veilig deelnemen aan het verkeer.

Ster in de voorruit? Ook deze kan meestal door ons gerepareerd worden, zonder dat de voorruit vervangen hoeft te worden.

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u bijzonder vervoer? Of heeft u een andere bijzondere gelegenheid waarbij u zich graag in een oldtimer laat vervoeren? Wij verhuren een mooie Citroën Traction Avant uit 1954. Deze oldtimer biedt u stijlvol vervoer voor iedere gelegenheid.

De Traction Avant is in zeer nette staat, zowel van binnen als van buiten. De foto's op deze pagina spreken voor zich!

Huurprijs voor deze prachtige oldtimer is € 400,- per dag. Dit is inclusief btw en exclusief brandstof. In overleg kan de auto bovendien naar iedere locatie in Nederland getransporteerd worden. Hiervoor geldt een nader te bepalen meerprijs.

Uniek: deze oldtimer is beschikbaar zonder chauffeur! Dat betekent dat u zelf de mogelijkheid heeft om de auto te besturen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,-.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Slager Autobedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.