Soontiëns Hoveniers

Soontiëns Hoveniers

Urkhovenseweg 570, 5641KX, Eindhoven 040-2811339 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Soontiëns Hoveniers regelt alles voor uw tuin, van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud, onder één dak. Ons uitgangspunt is de realistische tuin. Wij gaan hierbij uit van uw wensen en vertalen dit naar een tuinontwerp en beplantingsplan. De grootte van de tuin is niet van belang: geen tuin is voor ons te klein en geen project te groot.

Onze tuinen zien er niet alleen goed uit op papier, maar zijn gemaakt voor de praktijk. U moet er tenslotte optimaal van kunnen genieten. Hierbij putten wij uit onze jarenlange ervaring met tuinaanleg en beplanting, met als resultaat een tuin die bij u past.

Bij Soontiëns Hoveniers bent u verzekerd van een mooie, maar vooral realistische tuin. Realistisch slaat op het beschikbare budget, maar ook op de praktische uitvoering. Wij maken tenslotte tuinen waar in geleefd kan worden. Realistisch betekent ook dat we uitgaan van uw wensen. Voor een dame op leeftijd houden we rekening met mobiliteit, voor een bedrijf met onderhoudsvriendelijkheid en uitstraling.

Wij kunnen voor u een tuinplan ontwerpen, een beplantingsschema samenstellen, de tuin aanleggen en onderhouden. Wilt u niet een complete tuin laten aanleggen, maar slechts een onderdeel, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn specialist op het gebied van vijvers, dus ook voor de aanleg van een vijver bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren vakmensen kunnen uw tuin het jaar rond verzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

In ons tuincentrum kunt u de planten zien, die straks in uw tuin komen staan. U kunt inspiratie opdoen, bomen en heesters bekijken en u laten adviseren door onze medewerkers. Tuincentrum Soontiëns is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar is gespecialiseerd in planten. U vindt bij ons meer dan 500 soorten vaste planten en een ruim assortiment heesters en bomen. Hoe groot of klein uw tuin, balkon of dakterras ook is, wij hebben altijd de geschikte planten.
Kwalitatief groen staat bij ons voorop.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Soontiëns Hoveniers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.