Stadscentrum Fysiotherapie

Stadscentrum Fysiotherapie

Griekenlandlaan 6, 2711GA, Zoetermeer 079-3418032 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysiotherapie (of kinesitherapie) is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.(spieren, banden,kapsel, gewrichten, zenuwen)
Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen, gewrichtsmobilisaties of verschillende categorieën fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen. Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie waarmee klachten worden behandeld zoals oefentherapie, gewrichtsmobilisaties, massagetherapie, fysische therapie en adviseren en informeren.

Voor wie?
Fysiotherapie is gericht op het verbeterd functioneren (bewegen) van (deel)gebieden van het lichaam, pijn verminderen, maar ook het optimaal functioneren binnen de grenzen van een chronische aandoening.
De therapie is gericht op het optimaal functioneren tijdens algemeen dagelijkse activiteiten, werk, sport en hobby’s.

Wat kunt u verwachten?
De fysiotherapeut doet een anamnese, (vraaggesprek) lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en bespreekt dat met de patiënt. Het is altijd de patiënt die verantwoordelijk is voor zijn eigen genezing. De fysiotherapeut speelt hierbij een ondersteunende rol.

Wat is Manuele Therapie?
Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van de gewrichten en spieren. Hierdoor worden houdingen en bewegingen van je lichaam verbeterd. De manueel therapeut gebruikt hierbij een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Stadscentrum Fysiotherapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.