Stamhuis Groep BV

Stamhuis Groep BV

Postbus 20, 3506GB, Utrecht 030-2412880 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Heeft u verbouwingsplannen voor uw winkel, huis, kantoor of appartementencomplex? Of is uw loungeruimte wel weer eens toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij Stamhuis aan het juiste adres! Met het Stamhuis Totaalconcept® nemen wij al uw zorgen uit handen en realiseren wij projecten van het allerhoogste niveau. Ons doel: uw verwachtingen overtreffen!

Uw unieke voordeel is dat wij alle cruciale bouwdisciplines zelf in huis hebben. Zo werken bij ons ontwerpers, architecten, tekenaars, projectmanagers, afbouwspecialisten, installateurs en monteurs die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Samen op de meest efficiënte manier de klus klaren. Daar gaat het om!

Het familiebedrijf Stamhuis bestaat meer dan 90 jaar! In die tijd zijn we van een aannemersbedrijf getransformeerd tot de grootste retailbouwer van de Benelux. Wat heet! Met liefst 300 vaste medewerkers en ongeveer 1200 projecten per jaar zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de wereld van winkelverbouwingen en retailverbeteringen.

Stamhuis blinkt uit in innovatief denken en handelen. Onze specialisten maken er een sport van om u steeds weer een stapje voor te zijn. We zijn groot geworden met het verbouwen van winkels maar kunnen daarnaast nog zoveel meer! Of het nu gaat om de bouw of renovatie van een kantoor of zorgcentrum, casino of zwembad; wij zijn in staat om het te realiseren. We weten uit ervaring waar onze opdrachtgevers blij van worden, maar ook waar ze van balen en wat hen zorgen baart. Daar spelen wij op in met innovatieve maatwerkoplossingen.

Onze manier van werken leent zich bij uitstek voor multidisciplinaire en integrale projecten. Oog hebben voor elkaars kwaliteiten en transparant zijn over processen en kosten; daar draait het om. Dat maakt ons tot een betrouwbare en flexibele partner waar je graag zaken mee doet. Een partij waar je op (en mee!) kunt bouwen.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Stamhuis Groep BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.