Standby Logistics

Standby Logistics

Koolhovenlaan 130, 1119NH, Schiphol-Rijk 023-5574512 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Standby Logistics
De heren E. Lassooy, P.M. de Lagh en B.P. Rijlaarsdam zijn het transportbedrijf gestart in oktober 2003 met een bepaalde visie, namelijk; een transportonderneming neerzetten die flexibeler en persoonlijker is dan elke andere transportonderneming. Transporteren gaat namelijk vaak verder dan enkel een levering over de eerste drempel plaatsen. De focus ging hierbij uit naar luchtvrachtvervoer over de weg.
De werkzaamheden van Standby Logistics zijn volledig ingericht op de wensen van de klanten. Het vervoeren van goederen gaat van één enkele enveloppe tot complete vliegtuigplaten.

Betrouwbaarheid:

In de luchtvracht worden steeds strengere eisen gesteld aan veiligheid en controle. Om als luchtvracht vervoerder goederen te kunnen vervoeren hebben onze chauffeurs allen een ACN schiphol pas nodig. De eis om deze ACN schiphol pas te kunnen gebruiken is dat alle medewerkers en chauffeurs voor aanvang van hun dienstverband bij Standby Logistics en daarna om de 2 jaar een bewijs van goed gedrag, ondertekend door het Ministerie van Justitie, kunnen overhandigen. Om deze rede wordt al ons personeel gescreend voor aanvang van hun dienstverband bij Standby Logistics. Ook zijn zij verplicht om de cursus beveiligingsmedewerker luchtvracht te volbrengen.

Veiligheid:

Standby Logistics is AEO-Full Gecertificeerd. Dit certificaat wordt afgegeven door De Douane en vermeld onder andere dat Standby Logistics aan alle veiligheidsaspecten die vereist zijn voldoet.

Al onze voertuigen zijn voorzien van een GPS/GSM tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij onze voertuigen en dus uw goederen te allen tijde traceren. Ook bieden wij de mogelijkheid om zelf onze voertuigen met uw goederen van achter uw eigen PC te volgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Flexibiliteit:

Neem gerust contact met ons op, wanneer uw leveringen iets meer vraagt dan een “plek achter de eerste drempel”.

Meer Openbaar vervoer in de buurt

Deze Standby Logistics vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Openbaar vervoer in de buurt.