Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Stoof Homeopathisch Arts Mw W

Stoof Homeopathisch Arts Mw W

Herman de Manstraat 15, 3842AT, Harderwijk 0341-492939 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wilma Stoof is mijn naam. In 1955 ben ik geboren in Zuidland. Al jong wist ik dat ik arts wilde worden. Mijn studie geneeskunde volgde ik in Rotterdam. Direct na mijn afstuderen heb ik een periode van 2 jaar op Interne Geneeskunde gewerkt. Na verhuizing naar de Veluwe (1981) ben ik als consultatiebureau-arts gaan werken, naast mijn moederschap (ik heb 2 inmiddels volwassen dochters).

In de loop der jaren werd mijn interesse gewekt voor andere vormen dan de reguliere gezondheidszorg. De psychologische kant van een mens heeft me altijd geïnteresseerd, vooral “de zin van ziek zijn” blijft mij boeien. Samen kijken naar wat er speelt in iemands leven, wat heeft iemand ontregeld?
Van ’96-’99 studeerde ik tot Homeopathisch arts. Sinds september ’99 werk ik in mijn eigen praktijk aan huis. De praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Naast de Klassieke Homeopathie, pas ik ook de Inspiring Homeopathy (methode ontwikkeld door Tinus Smits) toe. Tevens werk ik met ontstoringen (bv Postvaccinaalsyndroom , ofwel PVS), aangevuld met orthomoleculaire middelen en voedingsadvies.

Daarnaast ben ik opgeleid tot Dru Yoga docent. Dru Yoga is een hele oude vorm van yoga, die veel kennis omvat betreffende de energie in een mens. Het heeft mij mede veel inzicht gegeven in hoe een mens functioneert. In 2010 tot 2011 heb ik de opleiding tot Kindertolk (volgens de methode Fluisterkind, www.fluisterkind.nl ) gevolgd. Kinderen spiegelen hun ouders haarfijn. Meestal gaat het om blinde vlekken van de ouders. Wanneer de ouders aan de slag gaan met hun aandeel, verloopt de groei, genezing, gedragsverandering bij het kind veel gemakkelijker.