StrenghtManagement Consulting

StrenghtManagement Consulting

De Sterkade 13, 5247MS, Rosmalen 06-12525642 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

StrengthManagement Consulting richt zich op het verbeteren van het functioneren van mensen in hun (werk)omgeving én op het beter laten presteren van organisaties, door medewerkers in organisatie beter samen te laten werken. Eindresultaat is dan een beter resultaat voor de organisatie, én hogere medewerkerstevredenheid. Een tevreden medewerker doet de extra stappen voor uw organisatie, die haar succesvol maakt.

Door mensen werkelijk met elkaar te verbinden in samenwerking, én hen te laten ontdekken waar ze nu echt goed in zijn, is al veel gewonnen. Als je daarnaast er ook in slaagt om je medewerkers zich (opnieuw) te laten verbinden met de organisatie waarbinnen zij actief zijn kun je een uniek competitief voordeel opbouwen. Een voordeel wat je concurrent niet zomaar kan kopiëren, en wat op de langere termijn altijd tot goede resultaten leidt.

Verder ontbreekt het bedrijven vaak aan strategische focus. Door versnippering van de beschikbare (produktie)middelen, wordt vaak een eindproduct opgeleverd waar niemand echt tevreden over is. Het resultaat is ontevreden klanten, maar vooral ook ontevreden medewerkers. Die laatsten gaan niet meer die extra stap doen om uw klanten heel tevreden te maken, waardoor uw ontwikkelingspotentieel in de kiem gesmoord wordt.

Het is dus zaak om de verbondenheid van de medewerkers, en je strategische relevantie scherp in de gaten te houden.

Het concept van StrenghtManagement richt zich juist daarop, en is de afgelopen 20 jaar stap voor stap ontwikkeld uit mijn management consulting ervaring. Ervaring en kennis die ik u graag aanbied en met u deel.

Neem eens contact op! Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Swier Miedema.

Meer Adviesbureaus in de buurt

Deze StrenghtManagement Consulting vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Adviesbureaus in de buurt.