TTC Technics Trading & Calibration BV

TTC Technics Trading & Calibration BV

Brouwerstraat 24, 2984AR, Ridderkerk 0180-413777 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

TTC - KALIBREREN, MEETBARE KWALITEIT !

TTC B.V. is een RvA geaccrediteerd kalibratielaboratorium (accreditatienr. K094). Wij kalibreren met onze geacclimatiseerde meetwagens en ervaren meettechnici instrumenten op locatie bij de klant door geheel Nederland en België. In Ridderkerk hebben wij een professionele meetkamer waar wij veel geometrische metingen verrichten alsmede productmetingen kunnen uitvoeren op de 3-D CNC meetmachine.

Het keuren van elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 en het controleren van klimmaterieel behoren tevens tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen wij u voorzien van deskundig advies gebaseerd op jarenlange meet ervaring, het kalibratiesysteem voor u opzetten, begeleiden en onderhouden. Wij bewaken voor u de afloopdata van de keuringstermijn van uw instrumenten. Bent u met ISO bezig? Een (ISO 9000) kwaliteitssysteem en kalibratie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

TTC kalibreert bij veel verschillende branches, o.a. voor de garage- en transportbranche, bij machinefabrieken en revisiebedrijven, in de ruimte- en luchtvaart, voor de overheid en voor de gezondheidszorg.
U kunt ons ook vinden in de installatiebranche, wij hebben hiervoor een unieke samenwerking met Imbema Controls B.V.

De kracht van TTC is ons uitgebreide assortiment. 1 leverancier, 1 aanspreekpunt voor al het onderhoud en kalibratie van uw instrumenten. En wilt u de instrumenten toch opsturen? Wij hanteren een snelle doorlooptijd. Binnen 7 werkdagen heeft u uw instrumenten weer retour.

Heeft u een bestaande meetkamer maar een tekort aan eigen kalibratiepersoneel, dan kunt u bij ons terecht voor het inhuren van deskundige meettechnici op dagtarief.

Meer Aannemers in de buurt

Deze TTC Technics Trading & Calibration BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.