Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Tandprothetisch Centrum Marbus

Tandprothetisch Centrum Marbus

Amazonedreef 35, 3563CA, Utrecht 030-2614888 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Marbus Tandprothetisch Centrum is voor Utrecht en wijde omgeving 40 jaar een begrip voor uw prothetische zorg.
Het is in 2007 voortgezet door Berend Jansen en de vernieuwing, dosis kwaliteit en implantaat ervaring die we hebben ingebracht heeft veel tevreden patiënten opgeleverd die mede door deze nieuwe toepassingen weer kunnen lachen en eten.

Ook patiënten van tandartspraktijken komen hierheen en kunnen binnen het centrum in overleg geheel of gedeeltelijk worden afbehandeld.

Het team van professionals staat garant voor een objectieve voorlichting en een prima samenwerking met specialisten uit de regio.

De vraag naar een centrum waar iedere patiënt zich op zijn/haar gemak voelt is groot, Wij maken gebruik van veel kennis en ervaring gekoppeld aan prima betrouwbare materialen.

Het team garandeert voor u kwaliteit door de transparante samenwerking, overleg met u en uw wensen. Doordat we zelf ook de techniek uitvoeren zijn de wachttijden tot een minimum terug te brengen.

Voor reparaties aan uw prothese en opvullen van uw prothese doen we dit dezelfde dag van de afspraak.

Voor uw nieuwe prothese kunnen wij u optimaal adviseren wat betreft de diverse mogelijkheden, persoonlijke uitvoering en wensen. Wij hebben door onze brede kennis voor u de juiste oplossing, zoals u zich hierbij prettig en eigen voelt.

Tandprothetisch Centrum Marbus aan de Amazonedreef 35 biedt de inwoners van Utrecht en ver daarbuiten niet zomaar al vele jaren de mogelijkheid om in samenspraak een prothese voor u aan te meten. Kwaliteit, patiëntvriendelijk, service en snel, dit zijn onze kenmerken.

Heeft u problemen met uw (onder)prothese, is het al een aantal malen opgevuld(nieuwe voering), blijft u desondanks drukplaatsen houden, belt u gerust om een afspraak te maken op 030 – 26 14 888. Ons advies is gratis en persoonlijk.

Na de overname in 2007 door Berend Jansen kunnen wij u op hoog niveau adviseren over protheses, ook op implantaten.