Ton Lauwaars Makelaardij

Ton Lauwaars Makelaardij

Oudedijk 88 A, 3061AM, Rotterdam 010-4528166 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Uw NVM Makelaar in Rotterdam Kralingen.
Lauwaars Nvm Makelaars in Kralingen heeft jarenlange ervaring in de aankoop en verkoop van woningen in Rotterdam en omgeving.

Uw huis verkopen? Of heeft u een aankoopmakelaar nodig? Bij Lauwaars Nvm Makelaars bent u aan het goede adres. Als uw persoonlijke makelaar begeleiden wij u van het begin van een aan- of verkoop tot en met de notariële overdracht.
Verder kunt u via ons kantoor een NWWI taxatie laten uitvoeren.

Lauwaars Nvm Makelaars in Rotterdam Kralingen begon medio 1982 met een makelaarskantoor aan huis in de Kralingse Vijverlaan. Vanaf het begin is de bestaande bouw de specialisatie geweest. Art Deco, Jugendstill, eind negentiende eeuw, begin twintigste en daar waar men de typische stijlelementen van voor de oorlog vindt. Maar ook de jaren ’60 en later maken indruk: brede gangen, grote livings, hoge plafonds. Verder: het bijzondere werk, bijvoorbeeld molens, een radartoren, voormalige schoolgebouwen, of een gemaal en dit voor mensen uit de wereld van wetenschap, cultuur en kunst, artistieke mensen en mensen met oog voor detail.

Tegenwoordig is het kantoor uitgegroeid tot een van de grotere makelaarskantoren in de regio, waarbij alle typen en prijsklassen van woningen vert­egenwoordigd zijn. Ton Lauwaars heeft daarin een groot aandeel gehad door zijn persoonlijke aanpak. Hele families zijn al generaties lang klant! Natuurlijk is hij ook bekend in Kralingen e.o. vanwege zijn oldtimers en zijn bijzondere interesse en toewijding aangaande de kunst en cultuur in en rond de stad.

Hoewel onze favoriete ‘objecten’ meestal zijn gelegen aan de singels en lanen in het centrum van Rotterdam, Kralingen en Hillegersberg, reikt ons werkgebied veel verder. Wij zijn door onze lange en brede ervaring van alle marken thuis: alle wijken, type huizen en waardes van de verschillende soorten woningen. Maar we kennen ook de kopers en de verkopers, die bij ons overigens relaties heten. Onze relaties worden van A tot Z begeleid.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Ton Lauwaars Makelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.