Toon den Otter Tegels

Toon den Otter Tegels

Deken Pompenstraat 46, 5236BA, Den Bosch 073-6421530 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Toon den Otter is sinds 1 januari 1978 gevestigd aan de Deken Pompenstraat 46 in Empel. Eerst gespecialiseerd in wandtegels en vloertegels maar nu immiddels uitgegroeid tot een specialist in alles wat met badkamers, sanitair, vloerverwarming en nog steeds natuurlijk de wandtegels en vloertegels te maken heeft.

We hebben een ruime showroom in Empel bij `s Hertogenbosch met daarin complete badkameropstellingen, veel badmeubels, sanitair, wandcloset potten en douchecabine opstellingen en veel keus in wandtegels en vloertegels.

We zijn nog een echt ouderwets familiebedrijf. Aandacht voor de klant, advies en nazorg zijn erg belangrijk bij ons. Doordat we alles zelf doen zijn onze kosten laag en kunnen we ook sterk concurreren. Op onze producten krijgt u een hoge korting. Bovendien lonen onze acties in ook.

In onze showroom in Empel bij `s Hertogenbosch vindt u een uitgebreide collectie van producten. Veel soorten wand en vloertegels, mozaiek en natuursteen, en natuurlijk veel sanitair. Vooral in badmeubels hebben we veel keus. We werken vooral met A merken, aangevuld met private label producten van topfabrikanten zoals Thebalux en Primabad.

Zoekt u een complete goed samengestelde en gemonteerde badkamer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij het samenstellen van een badkamer letten wij op verschillende belangrijke punten. Combineren de materialen goed met elkaar, niet alleen visueel maar ook technisch.

Extra grote douchekoppen leveren wij, maar wij kijken dan ook naar de haalbaarheid. Levert de ketel genoeg warm water, kan de afvoer genoeg water afvoeren. We stemmen zo mogelijk alles op elkaar af. Bad en douchekranen worden afgestemd op de wastafelkranen. We kijken naar verhoudingen tussen de verschillende materialen. Dankzij onze ervaring van meer als 30 jaar kunnen we u goed adviseren.

Bad.
Douche.
Toilet.
Radiatoren.
Tegels.

Meer Vloeren in de buurt

Deze Toon den Otter Tegels vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Vloeren in de buurt.