Tournois Makelaardij Verzekeringen en Hypotheken

Tournois Makelaardij Verzekeringen en Hypotheken

Oranjeplein 2, 4511CL, Breskens 0117-385080 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Tournois Makelaardij en Verzekeringen in Breskens is al geruime tijd een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Een regio die we als geen ander kennen, omdat we al 3 generaties lang actief zijn op de onroerend goed markt. Het kantoor is gelegen in het centrum van Breskens en wordt gerund door Emile en Monique Tournois en medewerksters Marijke Aarnoutse, Jolanda Dieleman en Carmen Bakker. Omdat wij gesitueerd zijn aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen beschikken wij, naast het grote aanbod in permanente woningen, tevens over een ruim aanbod in recreatieve woningen.

Ons kantoor verleent alle diensten op het gebied van de makelaardij: aan- en verkoop van woonhuizen en bedrijfsonroerend goed, verzekeringen aan zowel particulieren als bedrijven.

Wanneer u ons inschakelt, zult u merken dat naast een goede kennis van huizen kopen en verkopen, drie dingen centraal staan:
persoonlijke dienstverlening.
glasheldere aanpak.
service die erop gericht is het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM staat borg voor deskundige en betrouwbare dienstverlening op elk gebied waarop wij werkzaam zijn.

Tournois Makelaardij heeft een door de rechtbank beëdigde taxateur in huis. Hierdoor is onze taxatie uw garantie voor een adequate en complete waardebepaling van uw vastgoed.

Belangrijk om te weten is dat de door Tournois Makelaardij uitgevoerde taxaties worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.
Na het geven van een taxatie-opdracht wordt de opdracht zo spoedig mogelijk uitgevoerd en vastgelegd in een uitgebreid rapport.

U kunt Tournois Makelaardij o.a. inschakelen voor:
taxatie t.b.v. een verkoopbeslissing.
taxatie t.b.v. een aankoopbeslissing.
taxatie t.b.v. een (her)financiering.
minnelijke taxatie met de Belastingdienst.
verzekeringen

Meer Makelaars in de buurt

Deze Tournois Makelaardij Verzekeringen en Hypotheken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.