Toverfluit Kinderopvang De

Toverfluit Kinderopvang De

Roskamweide 2, 3437XB, Nieuwegein 030-6014485 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

U bent op zoek naar opvang voor uw kind in Nieuwegein? Kom dan beslist eens een kijkje nemen bij Kinderdagverblijf De Toverfluit! We bieden een omgeving waar kinderen met veel plezier heen gaan. Enerzijds omdat ze warm en liefdevol worden opgevangen. Anderzijds vanwege het feit dat de kids zich bij ons naar hartenlust kunnen uitleven. Kortom, voor opvang van uw kind in Nieuwegein moet u bij De Toverfluit zijn!

Doelstelling
In elke groep staan een aantal dingen centraal. Allereerst dat de kinderen zich prettig bij ons voelen en het naar hun zin hebben. Daarnaast vinden we het bevorderen van de ontwikkeling van de kinderen staat erg belangrijk. Sfeer, gezelligheid en een vertrouwde omgeving zijn hierbij sleutelwoorden.

Soorten opvang en verzorging
U kunt bij De Toverfluit in Nieuwegein terecht voor verschillende vormen van opvang van uw kind. Afhankelijk van de specifieke leeftijdsbehoeften van de kinderen, heeft elke groep een eigen dagindeling.

- Babygroepen
De babygroepen zijn de enige groepen die geen vaste dagindeling hebben, omdat we uitgaan van de eigen behoeften en het ritme van elk baby.

- Dreumes- en peutergroepen
De dreumes- en peutergroepen kennen een zo goed als vaste dagindeling. Er wordt op vaste tijdstippen gegeten, gedronken, gerust, etc. Zo kunnen we de rust in de groep bewaken.

- Buitenschoolse opvang (BSO)
Buitenschoolse opvang kan bestaan uit voorschoolse opvang en naschoolse opvang. Daarnaast behoort ook opvang in schoolvakanties tot BSO. De dagindeling is afhankelijk van het dagdeel waarop de kinderen worden opgevangen.

Bij De Toverfluit worden de kinderen opgevangen in verschillende groepen. Elke groep heeft een eigen speelruimte, een slaapkamer en een verschoonmogelijkheid. Met mooi weer kunnen de kinderen buiten spelen op hun eigen speelplaats.

Mocht het een dagje regenen, dan kunnen de kinderen naar hartelust rennen en spelen in de gemeenschappelijke speelstraat.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Toverfluit Kinderopvang De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.