Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Tuyl Koel en Vries Transport BV Bram van

Tuyl Koel en Vries Transport BV Bram van

Ridderstraat 9, 5311CK, Gameren 0418-573660 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zorgen ervoor:
BvT is een betrokken en meedenkende partner met jarenlange ervaring in het vak. Uw kernactiviteiten zijn net als uw wensen rondom optimalisatie van uw logistieke activiteiten ons uitgangspunt.
De intensieve samenwerking met onze klanten en partners, leidt tot betere prestaties en dat tegen een marktconforme prijs. Door onze regiefunctie rond het complete logistieke traject van transport, opslag en handling, krijgt u meer tijd voor uw kernactiviteiten.

Kwaliteitsbewaking en innovatie staan hoog in het vaandel.
Wij willen uw logistieke zorg uit handen nemen en helpen de groeiplannen van uw bedrijf te realiseren.

HACCP en ISO-9001:
Wij streven er continu naar de voedselveiligheid en kwaliteit binnen de keten te waarborgen. Sinds april 2003 is Bram van Tuyl B.V. HACCP en ISO-9001 gecertificeerd.

Bram van Tuyl, Koel- en vriestransport bv zet zich in om als leerbedrijf te fungeren, zodat de jeugd kan leren en ontwikkelen in de logistieke sector.

Logistiek maatwerk :
Ons doel is uw distributieproces te optimaliseren, waarbij we uw taakstelling als uitgangspunt nemen.
Bram van Tuyl koel- en vriestransport B.V. (lees verder BVT) is een pragmatische en flexibele logistieke dienstverlener. Wij streven samen met u naar minimale operationele zorgen en distributiekosten. Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, we trachten transportbewegingen en activiteiten op het dock (handling) te reduceren en zoeken naar wegen die uw resultaat positief beïnvloeden.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een professioneel advies bij de keuze van uw distributiestrategie, de uitvoering ervan is onze kernactiviteit. Door samenwerking met gespecialiseerde partnerbedrijven kan BVT een kwalitatief zeer hoogwaardige service bieden op het gebied van transport én logistieke diensten. Zo dragen wij zorg voor het complete, geconditioneerde logistieke traject van transport, opslag en handling, waardoor u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten in productie of handel.

Meer Verhuizers in de buurt

Deze Tuyl Koel en Vries Transport BV Bram van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verhuizers in de buurt.