Van Paridon.nl Containers en Recycling

Van Paridon.nl Containers en Recycling

De Boomgaard 28, 1243HV, 's-Graveland 035-6931109 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van Paridon Containers en Recycling is een middelgroot transportbedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. In ruim driekwart eeuw hebben drie generaties Van Paridon een brede, veelzijdige ervaring opgebouwd en technische en maatschappelijke ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van afvalverwerking alsmede op het gebied van transport en logistieke diensten.

Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout, bedrijfsafval, karton/papier, ijzer, groenafval, glas, keukenafval etc.

Alle ingezamelde afvalstoffen gaan naar onze eigen, centraal gelegen, sorteerinrichting te ‘s-Graveland waar ze verder worden uitgesorteerd, overgeslagen en geschikt gemaakt voor hergebruik. Per jaar wordt er bij ons ± 20.000 ton afval verwerkt. Natuurlijk kunt u ook zelf komen storten. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur, zaterdag 7.30 - 13.00 uur.

Wij verwerken de volgende afvalstoffen: bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout, bedrijfsafval, karton/papier, ijzer, groenafval, glas, keukenafval etc. U kunt bij ons NIET zelf de zogenaamde KCA stoffen (klein chemisch afval) inleveren. Wij kunnen wel zorg dragen voor het afvoeren van daarvan.

40 Tons geijkte weegbrug
Stortingen worden ingewogen en automatisch verwerkt voor facturering- en afvalregistratie. Wij wegen voor derden!

Ons werkgebied bevat in principe de regio’s Gooi- en Vechtstreek, Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam en in overleg ook buiten deze regio.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de levering van zand, grint, grond, compost, potgrond, mijnsteen, gebroken puin etc.

Meer Opslag en overslag in de buurt

Deze Van Paridon.nl Containers en Recycling vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Opslag en overslag in de buurt.