Van der Leden Schilders

Van der Leden Schilders

Uranus 6, 2685LZ, Poeldijk 0174-820901 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van der Leden Schilders is een middelgroot vastgoedonderhoud- en schildersbedrijf wat ruim 100 jaar bestaat.
De laatste 20 jaar heeft van der Leden Schilders zich ontwikkeld tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf en daarmee komen wij altijd tot de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers.
Wij hebben de kennis in huis om het onderhoud in kaart te brengen en een efficiënt plan van aanpak op te stellen waarbij wij de kosten en het resultaat op elkaar afstemmen.
Zo is de opdrachtgever gegarandeerd van een optimaal resultaat tegen minimale onderhoudskosten voor nu en in de toekomst en zo kosten beheersbaar te houden.

Onze betrokken medewerkers zijn up-to-date geschoold en beschikken over vakbekwaamheid en veiligheid diploma's en certificaten.

Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL en VvE Belang en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.

Onze activiteiten bevatten in grote lijnen onderhoudsschilderwerk aan binnen- en buitenzijde, wand-en plafondafwerking, herstel houtrot, vervangen kozijnen, ramen en deuren, herstel betonrot, vervangen en plaatsen isolatieglas, reparaties/vervangen voegwerk, isolerende matregelen zoals het energie zuinig maken woningen,vervangen dilataties en onderhoudadvies op maat voor nu en de toekomst. Kortom wij bieden voor het onderhoud een totaal pakket met een aansluitend onderhoudsschema.

Wij zijn een Onderhoud garant schildersbedrijf en aangesloten bij Onderhoudnl. Dit garandeert vakkennis, het geven van goed advies, en het werken met professionele verfsystemen.

Wij zijn aangesloten bij VvE belang wat inhoud dat onze werken circa 3 maanden na oplevering door een onafhankelijk derden kosteloos wordt gekeurd. Dit om de kwaliteit te waarborgen.
Wij zijn bij uitstek uw VvE specialist op het gebied van onderhoud.

Bovendien bieden wij u meer:
Minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk.
Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk.
6% btw als uw woning ouder is dan 2 jaar.

Meer Schilders in de buurt

Deze Van der Leden Schilders vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.