Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Dorpsstraat 9, 2912CA, Nieuwerkerk a/d IJssel 0180-332222 Website

Openingstijden (17 apr - 23 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een fris en onderscheidend makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van diverse Social Media. Niet voor niets was ons in 2015 samen met 4 andere kantoren genomineerd voor de verkoopmakelaar van het jaar award West-Nederland!

Al onze objecten worden optimaal gevonden op Funda. Het is niet voor niets dat ons kantoor zich heeft ontwikkeld tot een sterke regionale aanbieder voor huur- en koopwoningen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij zelfs ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in de regio’s Zuidplas en Groot Rotterdam.

In het door ons ontwikkelde makelaars-volg-systeem kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Wij willen ons blijvend onderscheiden. Zo waren wij het eerste kantoor dat actief met videoclips met voice-over werkte. Wij lanceerden de introductie van interactieve plattegrondtekening. Wij zijn trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie en pikten laatst nog als eerste de vrijwillige veiling op. Wij hebben een eigen Woonmagazine en ons kantoor is 6 dagen per week geopend. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Op Social Media zijn wij ook actief: op Twitter en op Facebook. Op Facebook zijn wij zelfs opnieuw trendsetter met de introductie van een eigen Facebook pagina. Deze is voorzien van een winactie: like us en maak kans op een gratis jaarabonnement van een woonblad naar keuze!

Meer Makelaars in de buurt

Deze Van der Panne Woning- & bedrijfsmakelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.