Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Makelaar vd Velde & Hoen NVM

Makelaar vd Velde & Hoen NVM

Taeke Schuilengalaan 1, 9231GS, Surhuisterveen 0512-361474 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. heeft al ruim 30 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Deze ervaring is er ook voor u. Kiezen voor Van der Velde & Hoen betekent kiezen voor een goede bekende in de regio.In onze regio mogen wij vele transacties begeleiden. Mede daardoor hebben we veel contacten. Zodoende zijn we vaak spontaan het middelpunt tussen vraag en aanbod.

Uw belang is ons belang
Onze klant vertrouwt ons zijn kostbare bezit toe en dat vertrouwen willen wij niet beschamen. In onze werkwijze is het belang van onze klant ons eerste uitgangspunt. Optreden voor twee opdrachtgevers (met andere woorden: bemiddelen voor de verkoper én voor de koper van hetzelfde pand) komt in ons boekje niet voor. Wij nemen de NVM-erecode serieus en dat zult u merken in ons handelen naar u als consument toe.

Kwaliteit
We weten wat we willen, we weten wat we doen en we doen het goed. Maar dat betekent niet achteroverleunen. De markt verandert voortdurend en daar spelen wij op in. Niet alleen in het bijhouden en verbreden van vakkennis maar ook door werkwijzen regelmatig te evalueren. Hier vloeien steeds weer verbeteringen en vernieuwingen uit voort. Het uiteindelijke doel is te komen tot het best haalbare resultaat.

Enthousiast en betrokken
Ons team bestaat uit 2 registermakelaars, 5 binnendienstmedewerkers en 1 buitendienstmedewerker op Ameland. Wij vormen een hecht, gedreven team. Dit resulteert in een positieve, enthousiaste uitstraling. Deze houding en onze betrokkenheid wordt door onze opdrachtgevers altijd zeer gewaardeerd.

Leer ons kennen
Vragen naar de ervaringen van familie en vrienden is vaak de eerste stap. Langsgaan bij makelaars is een volgende stap. Ook als u niet direct van plan bent om een huis te kopen of verkopen bent u bij ons welkom!

Meer Makelaars in de buurt

Deze Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.