Ven Notariskantoor van de

Ven Notariskantoor van de

Peijerstraat 85 A, 6101GC, Echt 0475-484242 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Heeft u trouwplannen of bent u voornemens te gaan samenwonen?
Staat u op het punt een huis te kopen?
Heeft u jaren geleden een testament gemaakt en vraagt u zich af of dat nog wel voldoet?
Wilt u voorkomen dat u of uw echtgenoot of partner erfbelasting dient te betalen over de kindsdelen terwijl uw vermogen nagenoeg geheel in de “stenen” zit?
Wie mag uw zaken regelen in het geval dat u tijdelijk of langdurig uitvalt?

Allemaal notariële vragen en zaken waarbij notariskantoor Bas van de Ven u graag met kennis van zaken en persoonlijke aandacht van dienst wil en kan zijn.

Ons kantoor is thuis op alle terreinen van het notariaat. Zo kunt u bij ons terecht voor zaken op het gebied van personen- en familierecht, onroerend goed en het ondernemingsrecht.
Ons kantoor is van oudsher is gevestigd in het centrum van Echt en mag een aanzienlijk deel van de in die gemeente woonachtige particulieren en gevestigde ondernemers tot haar cliënten rekenen. Door de geboden dienstverlening en service hebben inmiddels ook steeds meer inwoners uit nabij gelegen kernen als Maasbracht, Montfort, Susteren, Stevensweert en Ohé en Laak ons kantoor weten te vinden. Echter ook inwoners uit het Heuvelland, waar notaris van de Ven van oudsher een nauwe binding mee heeft, weten onze dienstverlening te waarderen en vinden de afstand geen bezwaar.

Naast notaris van de Ven telt ons kantoor twee kandidaat-notarissen, een senior notarisklerk en drie notariële medewerksters die allen kunnen bogen op een jarenlange notariële werkervaring en samen een hecht en enthousiast team vormen. Wij zijn een kantoor dat wordt gekenmerkt door een kleinschaligheid, laagdrempeligheid, korte lijnen en dito wachttijden, praktisch en cliëntgericht werken. Onze persoonlijke betrokkenheid en de informele sfeer zorgen er voor dat cliënten zich al snel bij ons op hun gemak voelen. Wij zijn gehuisvest in een modern, efficiënt en goed bereikbaar kantoor in het centrum van Echt met een eigen parkeerterrein.

Meer Notarissen en notariskantoren in de buurt

Deze Ven Notariskantoor van de vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Notarissen en notariskantoren in de buurt.