Venhorst & Zn Plantencentrum Berkenhof Louis

Venhorst & Zn Plantencentrum Berkenhof Louis

Julianaweg 21, 7078AR, Megchelen 0315-377208 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kwekerij Louis Venhorst & Zn. is gelegen in een landelijke omgeving in de Achterhoek (gemeente Oude IJsselstreek), dichtbij de Duitse grens. Het bedrijf is al tientallen jaren actief in het kweken van tuinplanten. Op een oppervlakte van enkele hectaren (zowel binnen als buiten) hebben we voor u een zeer uitgebreid sortiment heesters, coniferen, laan- en vruchtbomen, haagplanten, vaste planten, klimplanten, Rhododendron, Azalea, rozen, perkplanten en mediterrane planten/kuipplanten.

Louis Venhorst & Zn. B.V. is een typisch familiebedrijf dat in de loop van de jaren in de verre omgeving een begrip is geworden.
Naast de kweek van een ruim sortiment bomen en planten houdt het bedrijf zich bezig met de verkoop ervan aan particulieren in onder andere Nederland en Duitsland. Uniek is het grote aantal soorten in zowel container als vollegrond. Daarnaast wordt het bestaande sortiment regelmatig aangevuld met seizoensartikelen, zoals bijvoorbeeld perkgoed (eenjarige planten).

Op het bedrijf staan kassen met daarin voornamelijk tuinplanten en kuip- en terrasplanten. Tevens worden deze kassen in de wintermaanden gebruikt voor het overwinteren van containerplanten. Eenmaal per jaar wordt de kwekerij voorzien van een groot aantal palmen die rechtstreeks uit Italië komen. Dit geeft het bedrijf een exotisch tintje.

De gemoedelijkheid staat bij Louis Venhorst & Zn. B.V. hoog in het vaandel. U kunt dan ook in alle rust en geheel vrijblijvend rondlopen op het bedrijf. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies of extra informatie, dan kunt u altijd bij één van de verkopers terecht. Zij zullen u, voor zover mogelijk, helpen en persoonlijk begeleiden bij het beantwoorden van uw vragen.

Meer Bloemen en planten in de buurt

Deze Venhorst & Zn Plantencentrum Berkenhof Louis vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bloemen en planten in de buurt.