Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Verhaar Advocatuur & Mediation

Verhaar Advocatuur & Mediation

Schrevenweg 5, 8024HB, Zwolle 038-8504136 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Verhaar Advocatuur & Mediation;

specialist op het gebied van Personen- en Familierecht in de regio Zwolle. Betrokken, persoonlijk, transparant, ervaren en deskundig; dat is waar wij voor staan.

Martine Verhaar is op 1 april 2011 gestart met het kantoor Verhaar Advocatuur & Mediation.

Martine Verhaar werkt sinds 1996 als jurist en vanaf 1999 als advocaat. Vanaf 2003 is zij zich gaan specialiseren in het familierecht. Daarbij staat zij haar cliënten niet alleen bij in procedures op tegenspraak als advocaat, maar ook als mediator. Als advocaat-mediator staat zij u bij in het proces om gezamenlijk tot ontbinding van het huwelijk te komen.

Zij is aangesloten bij de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (Vfas) en het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Een echtscheiding betekent niet automatisch een rechtszaak. Partners die goed met elkaar overleggen maken wederzijds betere afspraken dan wanneer een rechtbank dat moet doen. De mediator behartigt hierbij de belangen van beide partijen. U bent dan niet afhankelijk van de Rechtbank die een beslissing moet nemen, u komt samen tot afspraken over de echtscheiding en de gevolgen ervan. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de juridische afwikkeling van de echtscheidingsprocedure en de afhandeling hiervan bij de rechtbank. Hier schuilt de kracht van Martine Verhaar, zij vindt het belangrijk dat u in geschillen op familie gebied goed geïnformeerd en begeleid wordt zodat u zelf in staat bent de juiste stappen te zetten.

Bij bemiddeling is de mediator coach, adviseur en gespreksleider. Een goede mediator zorgt ervoor dat de echtscheidingsprocedure naar tevredenheid van beide partners verloopt. Verhaar Advocatuur & Mediaton is hierbij uw partner!