Verhuur De Haas

Verhuur De Haas

Ovenberg 2, 6596DP, Milsbeek 0485-516797 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

1 april 1971 wordt “Henk de Haas, Tafels- en Stoelen Verhuurbedrijf” aan de Willem Boyeweg 101 in Gennep opgericht. Het assortiment bestaat uit 200 houten stoelen en 20 kleine tafels.
De zaken gaan meteen erg goed. Het bedrijf breidt zich uit met meerdere soorten tafels, stoelen en andere horecabenodigdheden. Hierdoor wordt de opslagruimte in Gennep al snel te klein. In 1975 verhuist het bedrijf naar Sprokkelveld 4 in Milsbeek.

In 1982 treden beide zonen De Haas in dienst bij het verhuurbedrijf van hun ouders. Een groei van het verhuurmateriaal wordt in gang gezet. Vanaf die tijd kunnen feesten tot 15.000 personen van meubilair worden voorzien.
In 1989 worden tapinstallaties, voorzetbuffetten, koelkasten, verkooppaviljoens en koelcontainers aan het assortiment toegevoegd. Drie jaar later wordt het bedrijf verder uitgebreid met biertapeilanden.
De ervaringen die De Haas en Zonen opdoen bij de verhuur van biertapmaterialen wordt gebruikt voor de ontwikkeling en fabricage van een evenementencontainer. De 20 foot grote container herbergt een complete bar met 8 tappunten en een koelcel. Uniek in zijn soort, deze mobiele bar. Vanaf 1994 wordt de "evenementencontainer" toegevoegd aan het verhuurassortiment.

In 1992 verandert de bedrijfsnaam naar "De Haas Verhuur".

Vanwege de grote hoeveelheid meubilair, tapeilanden en koelcontainers wordt in 2000 een tweede opslagruimte in gebruik genomen: Ovenberg 2 in Milsbeek; op 80 meter afstand van Sprokkelveld 4.
Na het aanbouwen van een kantoor en kantine verhuist het gehele bedrijf in februari 2005 naar Ovenberg 2.
Met het ontwikkelen van een tankbierwagen vindt er in 2010 wederom een uitbreiding binnen het verhuurassortiment plaats. De tankbierwagen bestaat uit een koelaanhanger met daarin twee biertanks van 1000 liter en wordt ingezet bij concerten, festivals en kermissen.
In april 2011 bestaat De Haas Verhuur 40 jaar.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Verhuur De Haas vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.