Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Verhuurbedrijf De Vlieger BV

Nijverheidsweg 35, 4311RT, Bruinisse 0111-641216 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Door onze jarenlange ervaring in het verhuur van pagodetenten, podia, spantenten, alu-tenten en diverse accessoires zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een barbecue in uw achtertuin, een groot evenement of een doorwerktent. Wij verhuren alles wat u nodig heeft.

Veiligheid:
Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze producten. Het gehele assortiment voldoet dan ook aan strenge veiligheidseisen. Zo zijn, bijvoorbeeld, alle tentzeilen voorzien van brandvertragend materiaal en hebben al onze medewerkers een geldig VCA-diploma in hun bezit.

Logistiek:
Vanuit onze vestiging in Bruinisse transporteren wij de materialen naar onze klanten. Ons wagenpark bestaat uit diverse vrachtwagens, bakwagens, aanhangers en een shovel. Zo kunnen wij op (bijna) elk gewenste plaats leveren.

Werkplaats en onderhoud:
Om ten alle tijden schone witte tentzeilen te leveren zijn wij voorzien van onze eigen zeilenwasmachine. Eerst worden de zeilen in de wasmachine geborsteld en bij uitkomst worden ze gelijktijdig gedroogd. Ook onze kunststof en glaspanelen worden na elke levering zorgvuldig in onze werkplaats gereinigd.

Branchevereniging:
Al jarenlang zijn wij aangesloten bij de TVD, dit is dé branchevereniging voor Nederlandse tentenverhuurders. Zo zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche.

Zeilmakerij:
Door onze zeilmakerij blijven onze tenten in topconditie. We maken, reinigen, repareren en vernieuwen onze zeilen regelmatig. Niet alleen voor onszelf maar ook voor derden.

Buiten het onderhoud maken wij ieder zeil naar wens en op maat. Onder uw veranda ook uit de wind zitten? Een zeil is hiervoor ideaal en op te rollen indien gewenst. Maar ook bootzeilen, afdekzeilen en overkappingen behoren tot de mogelijkheden.Heeft u interesse in een kwalitatief en duurzaam zeil? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Meer Zonweringen en Horren in de buurt

Deze Verhuurbedrijf De Vlieger BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zonweringen en Horren in de buurt.