Vierhout Van Wonderen Makelaars Taxateurs

Vierhout Van Wonderen Makelaars Taxateurs

Hoofdstraat 184, 3972LH, Driebergen-Rijsenburg 0343-515485 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Vierhout Van Wonderen Makelaars Taxateurs is zowel plaatselijk als regionaal een gerenommeerd en gedegen kantoor. Vierhout van Wonderen staat voor vakkennis, betrouwbaarheid, service en vooral het toepassen van een zeer reële werkwijze. De markt nauwlettend volgen, vraag en aanbod zorgvuldig tegen elkaar afwegen, vakmatig en realistisch aangeven hoe men het beste te werk kan gaan, waarbij de betrokkenheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht bij alle Vierhout van Wonderen-medewerkers een belangrijke rol spelen.

Als u op zoek bent naar een woning kunt u zich bij Vierhout van Wonderen zonder enige kosten laten inschrijven. U wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden van ons actuele woningaanbod.

Indien u op een intensievere wijze begeleid wenst te worden bij de aankoop van een woning kunt u een zoek- en aankoopopdracht bij ons plaatsen. Wij hebben toegang tot het landelijke makelaars-uitwisselingssysteem, zodat wij u dagelijks van nieuw aanbod op de hoogte kunnen houden.

Bij een zoek- en aankoopopdracht beoordelen wij niet alleen de marktwaarde van de woning, maar ook de juridische, bouwkundige en milieuaspecten. Wij adviseren u een aankoopstrategie en onderhandelen over de prijs en de aankoopcondities. Deeldiensten zijn ook mogelijk.

U krijgt een deskundige, persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies.

Vierhout van Wonderen werkt met drie beëdigde makelaars-taxateurs (allen met meer dan 20 jaar ervaring) en een kandidaat-makelaar, die de huizenmarkt uitstekend kennen en die gewend zijn adviezen op maat te geven. Geen "natte vinger werk", maar een reëel beeld van de opbrengstwaarde van uw woning, in combinatie met de juiste vraagprijs en verkoopstrategie, waarbij het belang van de verkoper altijd voorop staat. U wilt uw woning immers niet alleen te koop aanbieden, maar ook verkopen!
Met onze werkwijze en ons team kunnen wij de service bieden die u als verkoper wenst en van ons mag verwachten.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Vierhout Van Wonderen Makelaars Taxateurs vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.