W&N Kappers

W&N Kappers

Raadhuisstraat 39, 1541JB, Koog aan de Zaan 075-6166974 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

W&N KAPPERS staat voor Wilbert en Nannette. Twee ervaren kappers met een scherp oog voor vernieuwing die, samen met een enthousiast team van vier kapsters, veel plezier hebben in het kappersvak.

Waar W&N Intercoiffure verder voor staat? Energie en karakter in een nieuwe en moderne zaak met een leuke open patio, om lekker met een kop koffie even buiten te zitten of relaxed een sigaretje te roken.
Daarnaast? Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, persoonlijk advies en pure aandacht voor jou.

Daarom starten wij altijd met een heerlijk ontspannende massage. Daarna knippen, snijden en/of kleuren wij je haar precies zoals jij wilt en net wat bij je past. Altijd met vakkundig advies en persoonlijke zorg. Creatief, eigenzinnig en trendgevoelig maar niet over the top. Er goed uitzien begint bij jezelf goed voelen. Jezelf goed voelen begint bij W&N KAPPERS.

PRODUCTEN.

Uw haar is onze zorg. Het geheim van een goede behandeling zit hem in de professionaliteit van de hairstyliste, een goed advies, een goede coupe! Ook de keuze van de producten is een essentieel onderdeel van uw behandeling. W&N KAPPERS gebruikt daarom alleen topmerken om tot een ’Perfect’ resultaat te komen.

Sebastian.
Sebastian International is begin 1973 ontstaan en is vandaag de dag toonaangevend op het gebied van hairstyling en verzorging. Het concept achter Sebastian is eenvoudig: een bedrijf van kappers dat producten maakt voor kappers. Door de jaren heen heeft Sebastian op succesvolle wijze de klassieke productlijn uitgebreid en daarnaast voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe productlijnen gewerkt. Het resultaat: een hoogwaardige collectie met voor elk haartype een passend product!

Sebastian biedt u een zeer complete productenlijn van was-, verzorgings-, en stylingproducten. Voor elk type haar, elk model, voor elke 'mood' is er wel een passend product van Sebastian.

Meer Kappers in de buurt

Deze W&N Kappers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kappers in de buurt.