WRC Reizen

WRC Reizen

Gijsbrecht van Amstelstraat 263, 1215CL, Hilversum 0880101100 Website

Openingstijden (28 nov - 4 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In de afgelopen turbulente decennia heeft WRC Reizen zich ontwikkeld tot een eigentijdse en originele reisorganisatie.

Het eigentijdse kenmerkt zich in het aanbieden van het gehele assortiment aan reizen via internet en het niet meer uitbrengen van reisgidsen. Het reisaanbod en de daarbijbehorende prijzen wisselen nagenoeg dagelijks en dus is het uitbrengen van reisgidsen met een looptijd van een geheel seizoen al lang achterhaalt. Door het aanbod te presenteren op internet zijn dagelijkse aanpassingen en vernieuwingen mogelijk.

De originaliteit? Er wordt geen enkele reis uit gidsen van andere reisorganisaties verkocht. Alle arrangementen zijn door WRC reizen zelf samengesteld en zijn veelal geen ‘doorsnee’ reizen. Dit heeft zelfs geleid tot de reisrubriek Teus Keus. Deze rubriek is genoemd naar de samensteller van het reisaanbod. Onder Teus Keus vindt u niet alleen onze originele reizen maar arrangementen waarbij u veelal meerdere bestemmingen tijdens één reis bezoekt en soms met verschillende vervoermiddelen. Een goed voorbeeld is onze populaire reis: 3 weken camperhuur in Canada en vervolgens een 8-daagse cruise naar Alaska.

Uit enthousiasme en creativiteit zijn in de loop der jaren nog twee reisdivisies opgezet, Zuid-Europa Reizen en Cruise Factory.
De divisie Zuid-Europa Reizen biedt authentieke reizen aan naar o.a. Portugal, Spanje en Italië. Het authentieke bestaat vooral uit sfeervolle accommodaties, bijzondere routes en met een goed informatiepakket over de route en de bezienswaardigheden onderweg.
Cruise Factory biedt cruises aan naar alle cruisehavens ter wereld. Haar creativiteit bestaat uit de combinatie van een schitterende cruise met een authentiek landarrangement (bijvoorbeeld: autorondreis Florida met een cruise naar het Caribisch gebied).

Houdt u van originaliteit en niet van ‘13 in een dozijn’ dan bent u bij onze organisaties aan het juiste adres.

Meer Reisbureaus in de buurt

Deze WRC Reizen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reisbureaus in de buurt.