Weller Woningstichting

Weller Woningstichting

Honigmannstraat 102, 6411LM, Heerlen 045-4048600 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Weller beheert zo’n 10.000 woningen, winkels en garages in Heerlen, Brunssum en Schinveld. Meer dan 25.000 mensen, groot en klein, vinden hun thuis in een woning van Weller. En die 25.000 mensen hebben elk op zijn of haar beurt een eigen smaak, leefstijl en specifieke woonwensen. Die persoonlijke wensen staan bij Weller centraal. Want, als wij weten wat onze klanten willen, kunnen wij beter en actiever bijdragen aan hun woonplezier. En daar gaat het ons om.

Omdat geen twee mensen precies hetzelfde willen, maakt Weller geen standaardproduct, maar maatwerk. Weller geeft haar klanten keuzevrijheid en gaat daarin verder dan u misschien denkt. Om erachter te komen wat klanten graag willen, hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. We willen gewoon weten welke wensen en vragen er leven. Om daarop onze producten en diensten te kunnen aanpassen. Zo dragen we actief bij aan het woonplezier. Dat doen we onder andere door keuzevrijheid en maatwerk te bieden. Ook willen we graag meehelpen aan een prettige leefomgeving. Goede contacten met bewoners, gemeenten en andere partners vinden wij daarom belangrijk. We hebben een actieve rol als het gaat om revitalisering van wijken, maar ook bij de ontwikkeling van nieuwe wijken. Wonen, welzijn en zorg krijgen bij Weller ruime aandacht. De lat ligt hoog en dat mag best. Want we zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Samen met onze partners werken we aan de uitbreiding van ons pakket van diensten en producten. Een keuken op maat of de voordeur in een kleur naar keuze hoeft niet altijd een probleem te zijn. Er is veel mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met uw relatiebeheerder.

In de gedrag- en integriteitscode staat hoe wij omgaan met onze klanten en partners. Maar ook hoe wij omgaan met ons imago en onze collega’s. Hierover mogen onze klanten en partners ons aanspreken. Ook hebben wij vastgelegd hoe wij onze missie willen uitdragen.

Bij Weller hebben we ook een klokkenluidersregeling.

Meer Hypotheken in de buurt

Deze Weller Woningstichting vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hypotheken in de buurt.