Wonderland Buitenschoolse Opvang Vondellaan

Wonderland Buitenschoolse Opvang Vondellaan

Vondellaan 35 B, 2332AA, Leiden 0852733447 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wonderland geeft kinderen de ruimte, dat is ons credo. Ruimte in fysieke zin, een fijne plek voor kinderen om te zijn en te spelen. Maar ook ruimte in emotionele zin, bij Wonderland mag je jezelf zijn en wordt je gestimuleerd om je te ontwikkelen. Dit geldt uiteraard voor de kinderen maar ook voor ons team van medewerkers. Met elkaar zijn we Wonderland en dragen we in ons doen en laten ons credo uit.

Bij Wonderland staat de belevingswereld van kinderen centraal. Wij gaan uit van het individuele kind en zijn/haar ontwikkelingsfase, interesses en tempo. De kinderen worden gestimuleerd om nieuwe dingen uit te proberen en hun eigen mogelijkheden te verkennen in een beschermde omgeving. Daarbij streven wij in de eerste plaats naar een klimaat waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht, waar rekening wordt gehouden met de behoeftes van elk kind maar waar tegelijkertijd duidelijke omgangsvormen heersen. Wij bieden veel ruimte voor spelen (binnen en buiten) en op de diverse leeftijdsgroepen toegesneden ontspanningsmogelijkheden.
Wonderland hanteert de ontwikkelingsgerichte benadering ten opzichte van kinderen. Dat wil zeggen dat we ervan uit gaan dat kinderen veel ruimte voor eigen initiatief nodig hebben en dat de invloed van de omgeving en de pedagogisch medewerkers een belangrijke rol spelen. De ontwikkeling van het kind wordt als het ware 'uitgelokt'; de pedagogisch medewerker begeleidt actief het ontwikkelingsproces en probeert het kind een stapje verder te brengen.

Op onze Buitenschoolse opvang (BSO) locaties bieden wij opvang aan aan kinderen in de basisschool leeftijd.

Een goede kwaliteit van opvang is belangrijk voor uw kind, u zelf en voor ons en onze medewerkers. Dagelijks zijn wij bezig om de kwaliteit van onze opvang en dienstverlening zo hoog mogelijk te krijgen en houden. Hieronder ziet u enkele aspecten uitgelicht waarop Wonderland zich onderscheidt .