Zlim Bodystyling Centers Oud-Beijerland

Zlim Bodystyling Centers Oud-Beijerland

Julianastraat 30, 3262SJ, Oud-Beijerland 0186-618619 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag: 21:00
  Dinsdag - woensdag: 20:00
  Donderdag: 21:00
  Maandag: 21:00
  Dinsdag - woensdag: 20:00
  Donderdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Gezond eten en toch afvallen zonder een dieet te volgen? Dat kan bij zlim Bodystyling Centers in Oud-Beijerland. Door individuele begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen leren zij u stapsgewijs gewicht en centimeters verliezen waar u dat wil.
“Iedere vrouw is anders en wil op andere plekken afslanken. Daarom is de zlim-methode gericht op de individuele persoon”. “Door een combinatie van een figuuranalyse, doelgericht bewegen, ozontherapie en voedingsadvies zorgen wij voor een persoonlijk programma met plaatselijke figuurcorrectie. Blijvend gewichstverlies zonder “jojo-effect”. Het is een bewezen concept!”
“Bij uw eerste vrijblijvende kennismaking krijgt u een gratis figuuranalyse. U wordt gemeten. Er wordt gekeken naar uw specifieke wensen, eventuele blessures of gezondheidsproblemen waar rekening mee gehouden moet worden. Vervolgens bekijken we welke resultaten voor u haalbaar zijn en hoe lang u bezig bent met het halen van deze doelstelling. We stellen een individueel programma voor u samen, geheel afgestemd op uw wensen. Door ons wetenschappelijk bewezen concept zult u versteld staan van het eindresultaat”.
Door het doelgericht bewegen wordt de afbraak van overtollig vet op plaatsen waar u dat wilt, gestimuleerd. U sport bij ons in een ‘warmte’ cabine. Deze warmte zorgt ervoor dat er geen warming up en/of cooling down gedaan hoeft te worden en dat u geen spierpijn zult hebben na het sporten. Alle oefeningen worden liggend uitgevoerd, zodat rug en gewrichten ontlast worden. De frequentie van de oefeningen voeren we geleidelijk op. Wij wegen iedere keer voor het sporten en na iedere 5 keer sporten wordt u gemeten.
Na het sporten gaat u relaxen in onze ozon-cabine. De cabine wordt verwarmd tot 35 graden en voorzien van ‘ozonzuurstof’. Op deze wijze kunnen afvalstoffen in de huid eenvoudig een weg naar buiten vinden. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de huid gereinigd en uw afweersysteem wordt verbeterd.

Meer Gezondheidsdiensten in de buurt

Deze Zlim Bodystyling Centers Oud-Beijerland vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Gezondheidsdiensten in de buurt.