Zoggel Verhuizingen Van

Zoggel Verhuizingen Van

Nederhof 7 A, 5258CB, Berlicum 073-5037067 Website

Openingstijden (25 sep - 1 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van Zoggel Verhuizingen is een gerenommeerd bedrijf, sinds 40 jaar gevestigd in Berlicum Noord-Brabant, en is met ruim 20 medewerkers het toonaangevende verhuisbedrijf in de regio's Den Bosch, Oss, Boxtel, Schijndel, Uden, Veghel en omstreken. Van Zoggel Verhuizingen is gespecialiseerd in particulier verhuizen en zakelijke verhuizingen van elke omvang.

Wist u trouwens dat een verhuizing in de top-3 van stress-veroorzakers staat genoteerd!!

Onderscheidend bij van Zoggel Verhuizingen is dat we met u meedenken om de overlast die een verhuizing met zich meebrengt zo laag mogelijk te laten zijn. Een gedegen advies en hulp bij de voorbereiding van de verhuizing is bij Van Zoggel Verhuizingen in goede handen.

Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk!

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Bij wijze van spreken kunt u de huissleutels aan ons geven, lekker een dagje op stap gaan, en als u terug komt in uw nieuwe woning, staat alles weer op zijn plek. Binnen dit kader zijn er allerlei varianten denkbaar, bijvoorbeeld alleen de grote meubels verhuizen, inpakken van al uw spullen of alleen de breekbare spullen, het de- en monteren van de meubels, verhuizen van piano en vleugels en zware kluizen. Met onze acquisiteur kan u samen bepalen welke werkzaamheden door ons moeten worden uitgevoerd.

Mensen maken het verschil !

Dat geldt zeker voor een bedrijf als het onze. Verhuizen is veel meer dan alleen maar met meubels sjouwen. Een verhuizing is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Wij stellen alles in het werk om uw verhuizing zo “geruisloos” mogelijk te laten verlopen.

Door onze ruime ervaring en zeker door onze enthusiaste, goed opgeleide eigen medewerkers, zijn wij in staat deze kreet ook in daden om te zetten. Verhuizen in een ontspannen sfeer zorgt er in ieder geval voor dat het bij u geen stress-veroorzaker wordt. Uiteindelijk bent u daar als klant het meest bij gebaat!

Van Zoggel Verhuizingen beschikt over uitstekende beveiligde opslagmogelijkheden.